Frisyridéer för unga tjejer

 

Enkla stilar

Om din dotter är en flickvän, kan hon inte alltid borsta och sticka håret. Om hon har rakt eller vågigt hår, kan en axellängdskop med några pärlor fungera. När din dotter tvättar håret, borsta och kamma det och låt det torka. Låt henne inte gå till sängs med vått hår, eftersom det kommer att röra upp hennes frisyr. För skolbilder eller andra tillfällen när du vill att din dotter ska ha ett polerat utseende, använd ett huvudband eller en barrette för att dra en del av hennes hår tillbaka från ansiktet.

En pixie cut är perfekt för små tjejer med rätt hårtextur för denna snitt som är noga med håret och kommer inte att testa någon att borsta den. Underhållet är lika enkelt som att tvätta det och låta

Traditionella stilar

Många traditionella spanska tjejer gillar att ha på sig håret långt, ofta förbi sina axlar, men fuktigt väder och höga aktivitetsnivåer kan lämna håret fräckt. Dra håret tillbaka från ansiktet för ett polerat utseende. Franskt flätade frisyrer fungerar bra för långt hår. Det finns många variationer, som franska flätat pigtails och hjärtformade mönster. Varje hjälper till att hålla håret borta från ansiktet. Applicera massor av balsam och anti-frizz gel för att minimera fläckar. För bästa resultat, franskt flätat vått hår. Flera handledningar på nätet som går igenom processen med bilder och ibland videor.

Afro-amerikanska frisyrer

En hästsvans är ett bra utseende för en ung afroamerikansk tjej. Flickor i åldrarna 3 till 6 kan ha flera ponnytappar klippta med små dekorativa barrettar eller bundet med bågar. För att skapa detta utseende, dela din dotters hår i mitten hela vägen tillbaka, så avsnitten av håret. Se till att sektionerna är symmetriska och att dina dellinjer är rena för att göra den här frisyren polerad. Äldre afro- Amerikanska tjejer kan välja att bära en enda hästsvans med ändarna krullas genom att använda svampkromare med satin över dem. Braids är en annan populär afroamerikansk frisyr. Unga tjejer under sex år borde inte ha sina hår flätat, eftersom metoden är för hård på sitt mjuka unga hår. Dessutom bör unga tjejer över sex år inte bära håret i flätor om deras hår inte är friskt och starkt, eftersom flätteknikerna kan orsaka brott. Unga tjejer i åldrarna 3 till 9 behöver hår med lågt underhåll, vilket är elegant på ett ålderspassat sätt. Mödrar vill inte spendera timmar varje morgon som brottas med ett knullande litet barn eller whiny barn, men ändå vill de att deras dotters utseende ser snyggt och polerat ut. Att hitta den perfekta frisyren för en ung tjej är lika enkelt som att bestämma hur mycket underhåll dottern ska tillåta modern att utföra och planera i enlighet därmed.