Hem Remedies för Razor Bränna på Bikini Line

 

Hydrokortison

Applicera ett tunt lager av hydrokortisonkrämer på din bikinilinje så fort du upplever symptom på rakhyvelbränna. Det lugnar avbränning och klåda när den används minst en gång om dagen.

Äppelcidervinäger

Blötlägg en bomullskula i äppelcidervinäger och torka den på rakhyvelbrännan. Även om det kan sticka först, äter äppelcidervinäger inte bara brännskador, men har också naturliga antibakteriella egenskaper för att förhindra infektion.

Aspirin

Aspirinpasta kan lindra smärtan av rakhyvelbränna på bikininjen . Lös 2 uncoated aspirin i 1 tsk. av vatten för att göra pastaen och applicera sedan liberalt.

Vitamin E Olja

Vitamin E-olja tjänar det dubbla syftet att tillhandahålla en smörjande fuktighetskräm och har helande egenskaper. Du kan antingen köpa en flaska vitamin E-olja eller punktera orala kapslar för användning.

Aloe Vera

Applicera aloe vera gel på din bikini linje (eller bryt upp ett aloe vera blad) för att kyla bränn- och hoppa- starta läkning. Det röda, ojämna, skumma utslaget av rakhyvelbrännare är aldrig bekvämt, men det är ännu mer obekvämt på bikinilinjen. Om du letar efter att lugna smärtan och påskynda läkning, finns det några hemmetoder som verkligen kan hjälpa till.