Hur man använder en Bumpits Hair Volumizing Leave-In Insert

 

1.

Borsta håret hela vägen tillbaka och spritz det med en liten mängd hårspray för extra håll. Gör en del över hårets krona 2-3 tum från vilken din hårlinje börjar på pannan.

2.

Ta tag i den del av håret du skiljde fram och håll rakt upp. Täta håret som är närmast hårbotten med Bumpits-kammen som ingår i Bumpits-kit.

3. Placera mediet eller det stora Bumpits-stycket på huvudet under hårsektionen du håller dig upp.

4.

Dra det skarpa håret över Bumpit. Spraya hårspray över bumpen. För extra stöd, använd bobbynålarna för att hålla håret ordentligt under hårbulten.

Tips och varningar

  • Om du har pärlor, samla och separera dem med en bobby-pin innan du sätter hårbultverktyget in för att undvika flugvägar. Efter att du har lagt bumpen i ditt hår, låt ditt smäll ner och stila dem. Försök sopa dem till sidan för ett bra utseende.
  • När du tar bort Bumpits-stycket från ditt hår, gör det långsamt så att du inte drar ut håret. bitarna kan fastna i hårtillbehörets spår.
  • Bumpit är ett nytt hårtillbehör som hjälper till att öka volymen samtidigt som det ger ett elegant utseende till håret. Detta är en bra produkt som är överkomlig och enkel att använda. Försök använda Bumpit-verktyget för att stile ditt hår för en fest eller någon speciell anledning.