Hur man gör Clip-In Hårförlängningar för pengar

 

Hur man klämmer in hårförlängningar för pengar

1.

Börja med att samla småprover av mänskligt hår, eller köp några direkt. Du kan eventuellt få gratis prov på lokala skönhetsaffärer eller online. Vanligtvis måste du köpa håret själv. Beroende på din budget kan du välja att börja med två till tre hårfärg nyanser. Brunett, blont och rött är bra förrätter. Du behöver inte behålla ett lager av hår.

2.

Du kommer att beställa hårväven för din klient efter att du har gjort en färgmatchning. En hårväft är en liten 'hårhår' eller ett enda hårlager som är fastsatt på toppen av ett speciellt tyg. När du köper dem kommer de att komma utan klippen, och du måste suga dem på dig själv. Vi kommer snart till det steget. Du kan också välja att hålla en liten ring med olika hårprover i olika nyanser, så du kommer att ha en exakt matchning mellan dina klienter hår när du ska köpa håret. Denna ring kommer inte att vara väft, bara små hårstycken som de du ser framför hårfärgskrin på skönhetsbutiker.

3.

Köp 100 procent människohår i din klientens hårskugga. Syntetiskt hår är tillgängligt för försäljning, men få människor använder syntetiskt hår. Det kan inte stylas som människans hår kan och ser inte ut eller känns som riktigt hår. Dessutom är 100 procent människohår optimalt eftersom du kan Var säker på att det inte finns något djurhår blandat i hårväven. Hårvävda ska vara förpackade och i gott skick.

4.

Köp hårspännen, nålen och tråden separat. Du kan använda en vanlig nål och bomullstråd för att sya klämmorna på. Klämmorna kommer att vara små metallklämmor som dyker upp när du sätter press på dem. De borde vara i hårförlängningssektionen vid vilken skönhetssalong som helst.

p> 5.

Fäst klämmorna på hårets väft genom att sya på dem. Gummisidan av klämman måste röra hårväven. Se till att klämmorna är ordentligt fastsatta väft. Klipp måste bifogas ungefär 2 till 3 tum.

Så här startar du verksamheten

1.

Spela det säkert genom att kontakta ett försäkringsagent, en advokat och kanske en revisor. Om du funderar på att starta ett företag är det oftast bäst att vara beredd. Det finns ett antal saker som kan gå fel --- och du kommer att vilja täckas om de gör --- som någon som bestämmer sig för att stämma dig för en sämre produkt, anklagar dig för överladdning eller vidta dålig affärspraxis. Du kan också behöva hjälp från en revisor som förbereder dina skatter varje år, eftersom du kommer att betraktas som egenföretagare.

2.

Bygg en kundbas genom att vara värd för fester eller annonsera via lokala betyder. Tidningar, tidskrifter och fliers kan hjälpa dig att starta ditt företag.

3.

Rör bas med tidigare klienter. De kommer att referera dig till sina vänner och komma tillbaka till dig när de behöver nya tillägg.

Tips och varningar

  • Ju lägre kostnaderna för materialet du köpa för ditt företag, ju högre vinst du kan göra. Jämförelse butik för bästa tillgängliga erbjudanden.
  • Som för alla företag är misslyckande och förlust ett möjligt resultat.
  • Att göra klämma hårförlängningar är en av de enklaste sakerna du kan göra. Det är också möjligt att göra lite pengar i processen --- om du har lite vet hur. Denna artikel kommer att diskutera båda delarna av processen: byggandet av hårförlängningarna och den affärsplanering som är inblandad.