Hur man gör Lavendel och Rose Bath Salts

 

1.

Skapa saltblandningen. Blanda grovt havsalt, mandelolja, lavendelolja och rosenolja i en medium skål. Rör tills oljan har mättat havsaltet. Detta recept gör 16 oz. av lavendel robadbad.

2.

Montera saltblandningen. Häll saltblandningen i en 16-oz. glasburk. Slips dekorativt band i din favoritfärg runt locket på glasburken och fäst en rosa klistermärke på glasburken. Du kan hitta burkarna, bandet och klistermärkena på din lokala hobby- och hantverksbutik.

3.

Förvara badsalterna för senare användning. Bad salter bör lagras i upprätt läge för att förhindra oljan att spillas ut och på ett mörkt ställe, såsom en linneskåp eller medicinskåp.

Tips och varningar

  • Rose ottoolja bör undvikas under de första 4 månaderna av graviditeten. Håll alla oljor på en hög plats borta från barn och husdjur.
  • Blötläggning i badkaret med det söta doften av badsalter är ett avkopplande sätt att underlätta stressen i det dagliga livet. Det finns många olika typer av oljor, blommor och dofter som du kan använda för att skapa en lugnande badtsaltblandning, inklusive lavendel och ros. Lavendelolja har varit känd för att hjälpa till med utmattning och rosenolja har varit känd för att lindra nervspänningen, så en lavendelrosa badsaltblandning ger många fördelar. Vad bättre oljor att kombinera i ett bad salt?