Hur man hakar benvärmare

 

1.

Arbeta på rad en. Kedja 40. Halsduk i varje söm, kedja tre för vridkedja. Du kommer att börja sya raden twp med dubbel virka. För en tjejs benvärmare, kedja 35. Halv dubbelt virka i varje söm och kedja tre för att vrida kedjan, som med vuxna benvärmare. Du börjar början två med dubbel virka.

2. < / p>

I rad två, dubbel virka i varje söm och kedja två för vändkedjan. Raden tre kommer att halva dubbla hakan. För flickans benvärmare följer du också detta steg.

p> 3.

I rad tre, halva dubbla virka i varje dubbel virka och kedja tre för din vändande rad. Rå fyra kommer att vara dubbla virkade. Följ det här steget för flickans benvärmare.

I rad fyra dubblas i varje halv dubbelt virka och kedjar två för vändraden. Från rad fem till Slutet kommer du att fortsätta växlande halv dubbelt virka och dubbelhårning. Kom ihåg att kedja rätt nummer för raden du kommer till. Instruktioner för detta steg gäller även för tjejvärmare.

5 .

När dina benvärmare är längden som du vill att de ska vara, vilket ger utrymme för scrunching, vik biten i halva längden. Lossa stygn på benvärmarena, sticka igenom alla stygn. Avsluta och väva i ändarna. Gör samma för flickans benvärmare.

Tips och varningar

  • Om du behöver göra en mindre benvärmare, justera startkedjan ner från 40 för vuxna och ner från 35 för tjejer. För att justera för en större benvärmare, öka din kedja till 42 eller 44 för en kvinna och 36 till 37 för en tjej. Tänk på att sy en noggrant rader så att din mottagare kan krympa benvärmare ner för extra värme.
  • Benvärmare är en holdover från åttiotalet. De glider över strumpor eller strömpläder och håller dina benen varma när det är kallt ute. Om du funderar på att ge en uppsättning benvärmare som gåva, kan du göra din gåva mer personlig genom att haka i stället för att besöka din lokala butik och helt enkelt köpa dem. Du kommer att använda stygn som du är bekant med och bestämma en färg som kommer att väljas med mottagaren i åtanke.