Hur man har kul kläder shopping

 

1.

DON 'T EXPECT ANYTHING.
Det här låter galet men professionella shoppare känner till den här hemligheten. Den minut du vill ha ett visst plagg, är detta plagg omedelbart avlägsnat från förekomsten av smyg butik älvor.

Hur kämpar vi mot dessa älvor? Genom att titta på vad som verkligen finns i butikerna. När du släpper ut förväntningarna och letar efter möjligheter öppnar ditt sinne. Tänk på det som en arkeologisk grävning. Glöm din figur. Glöm din plånbok. Glöm allt.

2.

WINDOW SHOP. Njut av att shoppa efter vad det är menat, inspirerande och behagligt. Det tar bort förväntan. Fönsterbutik på dyra butiker. Fönsterbutik på Goodwill. Sök efter inspiration. Fråga dig själv vilka färger och texturer du gillar. Ha kul att inte tycka om vad du ser Det hjälper dig att bilda starkare idéer om vad du vill.

3.

INGET FITS KLÄDER PERFEKT. Tänk på detta. Kvinnor tycker särskilt att något är fel med dem om ett plagg inte passar. Män tror att något är fel med plagget ... Män köper kostymer som förväntas få dem skräddarsydda. Varför är inte kvinnor, damer, du 'oerhört lycklig att hitta något som passar utan förändringar. Fråga bara någon Hollywood kostymdesigner eller stylist.

4.

ÄLSKA DET ELLER LÄMNA DET. Vad händer om du hittar något du gillar? Våga jag säga det, kanske kärlek. Jo, det är det magiska ordet. När du köper ett möbel älskar du det? Det hjälper säkert om du gör det. Du kommer att titta på den där saken under en längre tid. På samma sätt, älska kläderna du köper, för att du känner kärleken varje gång du tittar i spegeln. Det kommer att ge dig tillbaka tiofaldigt.

5.

VAR SÄLJD TILL DIN SJÄLV. Att tilltala dig vackert är en gåva till dig och oss alla. När du är 'glad' kommer du att inspirera andra till sin egen lycka. 'Du kommer att inspirera dina barn att omsorgsfullt ta hand om sig själv när de blir vuxna. Bara för att du tog dig tid att ta hand om dig själv.

Tips och varningar

  • Du är för unik för att hitta något du älskar varje gång du handlar Var stolt över det.
  • Många som inte kan hitta kläder i butikerna är olyckliga med sin kropp på något sätt. Allt som de ser på påminner dem om den negativiteten. Grunden för denna artikel är distraktion. Handla för glädje och upptäckt av design, konsistens och färg. Det är när skatterna dyker upp.
  • Många människor som hatar att handla övergår från en stil till en annan men känner inte till det.
  • Vet du hur många bilder som finns av kvinnokläder? Hur många av dig blir verkligen upphetsad när du tänker på shopping på kläder? Enligt min erfarenhet, inte många.

    Det här är för dem som vill återkräva den spännande shopping som du kanske har haft ... innan livet körde dig galet.