Hur man tar bort hårfärg från din hud

 

1.

De ingredienser jag har listat är inte alla nödvändiga samtidigt. Jag kommer att bryta ner det för dig. Vaselin kan användas runt håret, inklusive bakom öronen innan du applicerar färg, vilket hämmar det från att färga huden.

Babyolja kan användas om hårfärgen har tillåtet att sitta genom hela ansökan, lägg bara lite på en bomullsboll och torka. Om du får hårfärg på en klient och vill ta bort den, använd en barntorka omedelbart, eftersom fuktighetsgivarna i dem också skyddar huden.

3.

En magisk suddgummi är en sista utväg och bör bara användas försiktigt, du behöver inte skrubba, men det kommer att ta bort alla hårfärgade fläckar från huden. Var noga med att försiktigt, eftersom magiska suddgummar är slipande och kan skrapa huden.

h4> Tips och varningar

  • förebyggande är alltid det bästa läkemedlet men det finns alltid misstag. Försök alltid komma ihåg vaselin först och använd sedan färg
  • Jag älskar att göra hårfärg för mina klienter, men när färg är mörk har den en tendens att fläcka sin hud. De älskar alltid sitt hår men kan göra utan fläcken, så här är lösningen.