Om Designer Replica Handväskor

 

Betydelse

Designer replikspåsar har ökat i popularitet de senaste åren. Som fler människor vill ha den senaste stilväskan har ny teknik blivit upptagen för att hjälpa till med att återskapa dessa väskor. Dessutom har Internet skapat en ganska stor boom, så att olikta köpare kan gå till auktionswebbplatser och falla till byte till dessa replikstillverkare. I senare studier bedömer Världstullorganisationen att replikprodukter utgör ungefär 7 procent av världens handel.

Geografi

Många av dessa replikspåsar tillverkas i länder som Kina, Korea och Mexiko, där det finns god tillgång till masstillverkning. Dessa designer replikspåsar är vanliga och finns på Internet på auktionssajter som eBay, liksom andra webbplatser. I stora städer finns repliker på många ställen, inklusive i loppmarknader , köpcentra och Chinatown.

Funktioner

För köpare är osäker på om väskan som de tittar på är riktig eller en replika, det finns vissa funktioner att leta efter. Köpare bör överväga priset. Om en köpare finner en Louis Vuitton väska i en butik eller på eBay för $50, det är mer än troligt en falsk, eftersom de flesta Louis Vuitton väskor kostar minst $400. I stället för att sys i, är linningar mer benägna att limmas in på replikspåsar. Om foderet sys in, kolla inuti för att se om tråden dras. Kontrollera stygnen för konsistens - det borde inte finnas några stygn som är askew. Är spåren på väskan felstavade? Om ja, det är så falskt.

Förebyggande / Lösning

Det bästa sättet för en köpare för att förhindra att hon säljs av en säljare som hävdar att man säljer autentiska designerväskor är att faktiskt köpa dem antingen direkt från företagets egen butik eller från en välrenommerad varuhus. Om en köpare befinner sig på en loppmarknad som tittar på en förmodligen äkta Köpa via Internet gör det lättare för skrupelfria säljare att visa bilder av äkta designerväskor, bara för att faktiskt sälja falska versioner. Köpare bör antingen köpa direkt från designerens hemsida eller på platser

Varning

Både försäljning och köp av förfalskade varor är olagligt. Det är inte bara skadligt för designerens vinst, utan det bryter också mot designern ' s varumärke. Dessutom kan stödja dessa massproducerande replikföretag också stödja svettbutiker och barnarbete. Köpare av förfalskade varor, medan de inte kommer att åtalas, skulle kunna hitta sina nya replikväskor konfiskerade. Designer replika väskor är stora affärer. Vissa företag skapar väskor som är inspirerade av designföretag. Till exempel har vissa väskor det klassiska Louis Vuitton-utseendet, men de har inte logotypen. Däremot hävdar andra att de är äkta eller att deras påsar är av sådan god kvalitet att de säljer dem för mer än hälften av kostnaden för en äkta designerpåse. Detta pris kan sträcka sig i hundratals, tusentals dollar.