Om Glo Mineral Make-Up

 

Historia

Efter att ha blivit lanserad 1998 av Bare Minerals blev hälsosam mineral makeup allt raseri, och liknande företag, som GloMinerals, sprängde in på marknaden för hög efterfrågan. GloMinerals startades av Robin Silber-McGee och Ange Gerhart. Idag producerar det ett brett utbud av bra makeupprodukter.

Ingredienser

GloMineral smink kombinerar farmaceutiskt konstruerade och naturliga ingredienser. Sminken innehåller trippelmalda högpigmentmineraler; vårdande antioxidanter; vitaminerna A, K, C och E; och grönt teextrakt. Titandioxid och zinkoxid skyddar mot ultravioletta strålar.

Fördelar

Eftersom GloMinerals är fri från talk, parfymer och kemiska färgämnen och är icke-komedogen --- vilket betyder att det inte blockerar porer --- det är säker för känslig hud. Sminken är idealisk för dem som är känsliga för akne eller rosacea och för irriterad hud, även efter hårda förfaranden som kemiska peeling, microdermabrasion eller kosmetisk kirurgi. Ingredienserna är utformade för att bekämpa fria radikaler, vilket orsakar cellskador ansvarig för åldrandet.

Produkter

Till skillnad från vissa mineraltillverkningsmärken som huvudsakligen fokuserar på fundament, har GloMinerals en bred produktserie, inklusive foundation (som finns i 16 olika nyanser), pulver, concealer, ögonskugga, mascara och även självtennare. Du kan också hitta GloMineral sminkborstar och efterföljande svampar, bland annat tillbehör.

Pris

GloMineral concealer kostar ungefär $30, finishpulver, $33.50, lös bas, $37, rökig ögonkit, $36; och tryck på ed bas, $39. Det finns många webbplatser som säljer sminken, och det är bäst att bläddra för att du får den bästa affären. Mineral smink är på framkanten av kosmetika. Det kombinerar full täckning smink i ett antal färger som inte bara skadar huden med hårda, pore-clogging kemikalier men faktiskt vårdar den med farmaceutiska ingredienser.