Om Neutrogena Mineral Makeup

 

Produktlansering

Neutrogena Face makeup slog marknaden 2007 till blandade recensioner. Under 2008 lade företaget till sig blushes och eye makeup till linjen. Sminken utnyttjade mineral sminken galen skapad av ett annat märke av mineral makeup. All mineral makeup lovar täckning utan kakning som är vanligt med mer traditionella former av foundation.

Produkter

Sminklinjen är centrerad runt en grundapplikator kopplad till en kruka med mineralfundament. Stiftelsen är avsedd för hela täckning, inte spot täckning. Neutrogena har också en mineral bronzer avsedd att komplimentera grunden. Båda produkterna kommer i olika nyanser, allt från blek till solbränna för att rymma de flesta hudtoner. Blushes och eye duos tillsattes till linjen ungefär ett år efter att stiftelsen slog marknaden.

Ingedients

Neutrogena Mineral Foundation är en av de många mineralfundamenten som nyligen slog på marknaden. Dess ingredienslista liknar andra mineralframställningar och inkluderar glimmer, vismutoxidklorid, järnoxider, titandioxid, polymetylmetakrylat, retinylpalmitat, tokoferylacetat, askorbinsyra, pantotensyra, sojabönmjöl (glycin soja), silkepulver, zinkstearat, natriumdehydroacetat, metylparaben och propylparaben. Det kan också innehålla ultramariner, karmin, mangan och violett.

Användning

Neutrogena Mineral smink är en minerallinje av smink centrerad runt en grund. Stiftelsen används för att ge ren täckning till ansiktet för att utjämna hudfärger och täcka hudfel, såsom finnar och lätt ärr.

Recensioner

Neutrogena Mineral makeup har både bra och dåliga recensioner. Några granskare har funnit att sminken är för ren för att vara värd att använda, medan andra tycks njuta av den rena, nakna känslan av sminken. Neutrogena Mineral smink är en pulverbaserad smink som lovar täckning med lätthet och en perfekt hudfärg.