Tips om hårtorkande hår

 

Högervärmeinställningen

Låg diffus värme är bäst för att hålla krullarna fräscha, medan hög, direkt värme är bättre för att räta håret. Välj den mängd värme du vill använda baserat på om du vill ha ditt hår rakt eller krökt.

Använd en torktumlare att raka

Om ditt främsta mål är att uppnå raka, smala lås, använd produkter som är utformade för att maximera rakhet. Leta efter mousser, pomader och serum gjorda för att bekämpa frizz och gör ditt hår så rakt som möjligt.

Du behöver också en stor, rund borste med naturliga borst eller en paddellborste. Den runda borsten kan Räta samtidigt ditt hår samtidigt som du ger en liten kurva i ändarna, medan en paddellborste är bra för rakt ser hela vägen till ändarna. Börja på baksidan av ditt hår och arbeta i sektioner, rikta torktemperaturen mot hårets rötter med den runda borsten under sektionen. Ta torktumlaren och borsta ner samtidigt, dra med jämn spänning på borsten. Det kan ta lite övning innan du får optimala resultat, men med hjälp av en rätningsprodukt kommer att hjälpa.

Hur man blåser krusigt hår

Använd inte direkt, hög värme om du försöker skapa krusfria krusar. Använd en diffusortork eller diffusorfäste och låg värme. du behöver hjälp med att skapa krullar, använd händerna för att försiktigt scrunch ändarna av ditt hår när du torkar det, men om scrun ching verkar göra håret friare, oroa dig inte.

För att förlänga lockar, lufttorka eller torka tills ditt hår är nästan helt torrt. Applicera sedan direkt, låg värme mot ändarna av dina lockor när du försiktigt dra dem ner med fingrarna.

Avsluta med en kall blast

Eftersom hårdvaran på håret öppnar hårets naglar, slutar du torkningsrutinen med en blast av kall luft från torken. Det förseglar dina naglar och stil.

Saker att undvika

Torka inte håret med hög värme varje dag. Värmen torkar ut håret, och om ditt hår redan är på torr sida kan för mycket värmestyling riva den av fukt och leda till brott.

Torka inte håret efter det s redan torr. Stoppa också torkning innan håret är helt torrt om du inte försöker få en rak stil. Användning av mer värme till torrt hår leder till torrhet och brott. Om din frisyrare alltid ger dig en fantastisk utblåsning, och du undrar hur du kan uppnå samma resultat hemma, finns det tekniker och tips för att du ska få den snygga stilen du vill ha. Även om du inte vill rätta håret med en torktumlare, hjälper lärande tricks i handeln dig att ha en bra hårdag varje dag.