Derma Filler Training

 

Vem kan administrera Derma Fillers?

Beroende på tillståndet måste en derma filler administrera vara en licensierad medicinsk proffs. I vissa stater kan endast läkare injicera fyllmedel. Andra tillstånd tillåter läkarassistenter, sjuksköterskor och sjuksköterskor att administrera derma fyllmedel, men de måste vara under ledning och licens av en läkare.

Derma Filler Training

Den som administrerar ett ansiktsfyllmedel måste slutföra korrekt utbildning och certifiering för varje typ av fyllmedel. Certifikatkurser erbjuds personer med tidigare medicinsk utbildning (dvs. läkare, sjuksköterskor, sjuksköterskor, sjuksköterskor, etc.) och är vanligtvis intensiva till två dagars verkstäder. Utbildning innehåller en granskning av ansiktsanatomi och fysiologi samt kurser på teknik, anestetik och korrekt förberedelse av fyllmedlet. Certifikatkurser inkluderar också praktiska verkstäder där deltagare måste träna på levande modeller.

Utbildningskurser

På grund av många olika derma fyllmedel på marknaden idag måste administrering av ansiktsfyllare ofta få utbildning på varje fyllmedel eller produkt för att förstå de syften, tekniker och risker som är specifika för varenda en. De vanligaste och mest populära ansiktsfyllnadsmedlen på marknaden idag är Juvederm, för rynkor och läppförstoring. Restylane, vilket ger huden ökad volym; Radiesse, som är ett långvarigt fyllmedel, och flera andra. Vissa dermatologer och spa erbjuder även fett som ett derma fyllmedel, som extraheras från patientens kropp och injiceras i ansiktet.

Förstå risker

En orsak till derma filler träning och certifiering kurser är att förstå och eliminera risken i samband med administrering av produkterna. Praktikanter måste lära sig hur man korrekt förbereder fyllmedlet och hur man följer lämplig sanitet vid användning av ineluctables. Dessutom måste de kunna mäta en patients eventuella allergiska reaktion på ett fyllmedel och hur man eliminera vanliga biverkningar som klumpar och blåmärken.

Vad patienterna borde veta Alla patienter som är intresserade av att få ansiktsinjektioner bör vara säkra på att deras medicinska leverantör har fått ordentlig utbildning och utbildning om vilken typ av fyllmedel som valts. Goda frågor att fråga sjuksköterska eller läkare är den mängd erfarenhet hon har med fyllmedlet, resultaten hon har sett och de därmed sammanhängande riskerna. Det är också fördelaktigt att fråga varför det specifika fyllmedlet valdes för dig, liksom vilken typ av allergitestning rekommenderas i förväg. Dessa dagar erbjuder de flesta dermatologikontor och till och med dagspassar derma fyllmedel. Dessa fyllmedel, injicerade under huden, har blivit en modern metod för att minska rynkor, slingrande hud och andra tecken på åldrande. Förutom fyllningslinjer och rynkor kan ansiktsfyllare också användas för att plumpa läppar och till och med förbättra utseendet på ärr.