Hur man gör julskor

 

1.

Dra de röda och gröna snören i sneakersna. Använd 1 röd och 1 grön för varje sko. När du snör åt skorna, stränga jingle bells på snören så att du kommer att jingle med varje steg.

2.

Limma rhinestonesna på skorna. Använd mycket hantverk lim så att du kan vara säker på att de kommer att hålla fast. Oroa dig inte om limet kläms ut ur rhinestonesna, eftersom du kommer att täcka det senare. Håll rhinestonesna på plats i ungefär tio sekunder efter att du applicerat dem så att du kan vara säker på att limet sitter helt.

3. Skriv in 'God jul' på en sko och 'Gott nytt år' å andra sidan. Använd glittervävsmalterna för att verkligen göra dina bokstäver glittrande. Alternera färgerna på bokstäverna för en mer festlig effekt.

4.

Rita cirklar runt omedelbart utanför strassen med glitterfärgen. Extrafärgen täcker inte bara det extra limet, men det hjälper också att hålla rhinestonesna på plats.

5.

Låt skorna torka i 24 timmar. Om du använder mycket tjock glitterfärg, kan du behöva låta dem torka i 48 timmar. Förvara dem på en varm, torr plats. När du kan röra glitterfärgen och det känns svårt, inte mushy, under dina fingrar, så är dina skor redo att bära.

Tips och varningar

  • Du kan också använda julapplikationer, tygmarkörer eller paljetter för att klä upp dina julskor ännu mer.
  • Bär inte julskor i tungt regn eller snö, eftersom dekorationerna kanske inte håll upp i intensivt väder.
  • Julskor är ett roligt och enkelt sätt att göra någon outfit festlig. Många butiker säljer dessa skor för två till tre gånger priset på vanliga skor, men du kan göra din egen med några billiga hantverk och din egen kreativitet. Gör ett par för dig själv, eller en uppsättning för hela familjen, bär dem tillsammans för att visa din semesteranda.