Hur man köper en klänning till din fru

 

1.

Börja med att lära din frus klädstorlek. Det enklaste (och säkraste) sättet att göra detta är att gå igenom hennes garderob när hon inte är ute. Hitta andra klänningar och skriv ner storleken på varje (förhoppningsvis kommer de alla att vara lika stora).

2.

Lägg märke till vilken typ av klänning din fru föredrar. klänningar hon redan äger och letar efter likheter mellan dem. Bandstorlek, klänningslängd och eventuella extrafunktioner (som bälten) är saker som ska hoppa ut på dig. Att veta vad din fru tycker om kommer att göra din shoppingupplevelse mycket enklare.

3.

Vet vilka färger och mönster din fru tycker om. Är hennes klänningar livfulla med många olika färger och föremål på dem eller är de monokromatiska? Det är mycket säkrare att köpa en klänning som liknar dem som hon redan äger i motsats till att köpa en klänning som är motsatt och hoppas att hon kommer gilla det.

4.

Leta efter klänningar online och visar bilder av dessa klänningar till sina kvinnliga vänner och familjemedlemmar. Dessa människor kan hjälpa dig att begränsa dina val och låta dig veta om du gör några misstag eller inte. De kan också berätta om vilka klänningar din fru nyligen har tittat på.

5. Gå ut med din fru när hon handlar. Var uppmärksam när hon sorterar genom olika föremål på klädställen och märker några klänningar som fångar ögat. Håll en mentalt anteckning av dessa klänningar så att du kan gå tillbaka till affären själv vid ett senare tillfälle och kolla upp dem.

Tips och varningar

  • Ta bilder av klänningar som din fru redan äger och ta med dem till affären. När du visar dessa bilder till en försäljningsförening kommer den personen att kunna peka dig i riktning mot klänningar som din fru skulle vara intresserad av.
  • Leta efter en matchande handväska, handväska eller annat tillbehör som skulle gå snyggt med klänningen. Det här är en speciell bra idé om du köper klänningen till ett årsdag, födelsedag eller julklapp.
  • Det finns många gånger under året när du vill (eller behöver) köpa en present till din fru. Smycken, godis och blommor är alla trevliga, men dessa gåvor kan bli repetitiva och förutsägbara efter ett tag. Ett sätt att överraska din fru är att ge henne en klänning som en gåva. Det här är ett trevligt sätt att visa din fru att du uppmärksammar vad hon bär. En klänning är också en gåva som din fru kan njuta av i flera år framöver.