Hur man sparar pengar på spa behandlingar

 

1.

Se om spa i din stad deltar i Spaveckan på www.spaweek.com. Under spaveckan erbjuder spa spa och skönhetsbehandlingar för bara $50. Spaveckan äger rum två gånger om året under våren och hösten. Du kan anmäla dig till Spa Week webbplats för att få meddelanden om e-post och andra spa rabatter.

2.

Bläddra bland Spa Finder webbplatsen (www.spafinder.com) för att hitta spa rabatter och spa paket finns i ditt område. Du kan också anmäla dig för att få ett gratis e-postbrev med specialerbjudanden på spa-behandlingar.

3.

Sök efter spa i ditt område på Citysearch (www.citysearch.com). När du har sökt efter spa i din stad kan du välja 'specialerbjudanden' i 'sortera efter' listrutan högst upp i sökresultaten för att hitta spa som för närvarande erbjuder spa rabatter.

4.

Se i lokala tidningar för spa-kuponger. Många spa erbjuder spa-rabatter och speciella spa-paket runt helgdagar - speciellt Alla hjärtans dag och mors dag.

5.

Om du inte hittar några annonserade specialerbjudanden för det spa du vill besöka, ring spaet direkt och fråga om de har aktuella specialerbjudanden eller rabatter för nya kunder.

6. Om du regelbundet får massage, ansiktsbehandlingar eller andra skönhetsbehandlingar, överväga att köpa en serie behandlingar. Många spa erbjuder rabatt för vanliga kunder.

h4> Tips och varningar

  • När du har hittat ett spa som du vill, gå med i deras e-post eller e-postlista för att få specialerbjudanden.
  • När du bokar ett spa-möte , fråga vad deras avbokningsregler är. Vissa spa kräver ett kreditkortsnummer för att boka avtal och ta ut avgifter för avbokningar.
  • Det finns inget mer avkopplande än att hänga i en massage eller en ansiktsbehandling på ett spa ... det vill säga tills du måste betala räkningen. Lyckligtvis, med lite planering och forskning, är det möjligt att hitta spa rabatter. Läs vidare på sätt som du kan spara pengar på spabehandlingar.