Hur man väljer en förstorad sminkspegel

 

1.

Välj ett prisklass innan du letar efter en förstorad sminkspegel. De kan variera mellan $10 och hundratals dollar. Eftersom kostnaden för sminkspeglar kan variera stort, är det viktigt att bestämma sig för ett prisklass innan du börjar din sökning.

2.

Välj vilken typ av material din förstorade sminkspegel Det borde vara en stor inverkan på spegeln. Sterling silver är ett bra val i de flesta fall. Ibland kan en träram vara ett bra alternativ för sminkspegeln. Det är också möjligt att hitta förstorade sminkspeglar med dekorativa ramar.

3.

Bestäm om antingen en väggmonterad eller bordsskiva förstorad sminkspegel. Väggmonterade förstorade smink speglar är idealiska för människor som föredrar att stå upp och titta i en spegel när de använder sin smink. Bordsskivor förstorade smink speglar är ett utmärkt val för personer som föredrar att göra sin smink på ett bord, fåfänga eller annan platt yta.

4.

Välj mellan dubbel- eller singel- sidade förstorade smink speglar. Det beror verkligen på personliga preferenser. Vanligtvis har dubbelsidiga sminkspeglar en förstorad sida och den andra icke-förstorade. Vissa människor föredrar ensidiga speglar, medan andra föredrar dubbelsidiga speglar så att de kan se slutresultatet tydligt. Dubbelsidiga speglar finns på de flesta ögonläkare, där glasögon säljs.

5.

Bestäm hur stor förstoringen av sminkspegeln ska vara. beror huvudsakligen på hur dåligt visionen av den person som använder spegeln är. De flesta förstorade sminkspeglar kommer att erbjuda upp till 12x förstoring och 5x förstoring är ett vanligt val.

Ta När du väljer en förstorad sminkspegel, har vissa sminkspeglar lampor som är inbyggda i dem. Vissa förstorade sminkspeglar är batteridrivna, men andra måste vara inkopplade.

Tips och Varningar

  • Var noga med att kolla in några kända märken, som Conair. Batteridrivna upplysta sminkspeglar kan kosta mer pengar, men ger dig en förstorad sminkspegel om det inte finns något el.
  • De flesta skönhetsbutiker säljer förstorade sminkspeglar, men har ofta inte många alternativ att välja mellan.
  • Förstorrade smink speglar kan vara mycket användbara tillbehör att ha i badrummet eller annat område där smink appliceras. Denna typ av sminkspegel är idealisk för dem som har svårt att se men kan inte ha någonting för att rätta till sin syn när de använder smink. Det finns många faktorer som går in i att välja den perfekta förstorade sminkspegeln.