Om falska ögonbryn

 

Betydelse

När människor förlorar sina ögonbryn av medicinska skäl, förlorar pigment i sina pannor eller bara har naturligt glesa pennor, de kan vara väldigt självmedvetna och till och med psykologiskt förödda. För att få ett normalt och hälsosamt utseende i det dagliga livet, behöver de naturliga, falska ögonbryn. Skådespelare och personer som bär kostymer eller förklädnader kan också behöva falska pennor. Professionella sminkpersoner använder falska ögonbryn för att experimentera och se hur olika pennformer ser ut.

Funktion

Medicinska behandlingar som kemoterapi eller ibland till och med anestesi kan orsaka förlust av ögonbryn. Så kan Alopecia Areata, ett autoimmunt tillstånd som orsakar håravfall hos miljontals människor. Andra orsaker är brännskador och skador, stress och dålig näring. Överkrypning av ögonbryn kan retardera och så småningom sakta hårväxten. Även om ögonbrynen kan växa tillbaka om några månader kan de inte. Och under tiden är det bra att ha ett naturligt utseende alternativ.

Identifiering

Lyckligtvis finns falska ögonbryn gjorda av äkta människohår för mindre än 50 dollar per par. Högkvalitets falska ögonbryn har individuellt placerade hår som efterliknar utseendet, känslan och fullheten av en riktig ögonbryn. Med andra ord, inte ett Groucho Marx-utseende. Pannorna ska vara robusta och handgjorda (se resurser nedan).
Browsar finns i färger som sträcker sig från blond till svart, med bruna nyanser mellan. Om du är brunett, välj en pannafärg som är ungefär två nyanser ljusare än ditt hår. Om du har ljust blont eller grått hår, gå med ögonbryn som är ungefär två nyanser mörkare.

Jämförelse

Tidigare, några falska ögonbrynen konstruerades på nätet, med håren fastsatta mellan nätgallhålen, något som baksidan av en matta. Problemet var att om någon del av stödet blev synlig så kunde man se att browarna var artificiella. Som ett alternativ finns falska ögonbryn på köttfärgad bakgrund. Detta är en förbättring över nätet, men på nära håll kan det fortfarande vara uppenbart att stödet inte är riktigt kött eftersom det aldrig kan vara en exakt matchning. Det bästa valet är en fullständig falsk ögonbryn på en osynlig backing.

Placering

Fake ögonbryn måste appliceras längs pannabenet. Om du ritade en linje upp från ytterkanten av näsborre, det var där hela pannan skulle börja. Öppen ska vara över kanten av ditt ögons iris, vilket är den färgade delen. Ögonbrynet ska vara lite längre än ögonkroppen och ska inte sträcka sig in i templet.

Forma ögonbrynet

När du väljer en form för ditt falska ögonbryn, kom ihåg att en extrem båge kommer att ge dig ett onaturligt utseende av överraskning. En naturlig, graciös kurva ser bäst ut. Ett bra sätt att bestämma om en ögonbrynform är att köpa ett paket med ögonbrynstensiler. Välj mellan tre eller fyra subtila olika stilar och penna i den form du vill ha innan du applicerar den falska ögonbrynen. Vissa skönhetswebbplatser ger utskrivbara ögonbrynstensiler. Du kan trimma den falska ögonbrynen i den form du föredrar, men bara lite i taget.

Ansökan

Nu-Brow-varumärket har ett 'RR' -märke i deras paket som står för flyttbar och återanvändbar. Dessa pannor binder snabbt till huden med ett speciellt lim som du använder. De tar enkelt av och limet kan avlägsnas. Nästa gång du bär dem, applicerar du igen limet. Andra falska ögonbryn är självhäftande med en skalning och sprickbildning. Om dessa blir mindre vid repeterad användning kan du alltid använda ett speciellt lim. Brows och lim lim finns tillgängliga online, samt på teatraliska dräktbutiker. Ögonbrynen ramar ögat, lägger tonvikt på dina ansiktsuttryck och lägger till utseendet av vakenhet, hälsa och välbefinnande. Utan fulla hälsosamma ögonbryn kan du se trött och äldre än din verkliga ålder. Människor som förlorar hela eller en del av sina naturliga ögonbryn söker ofta naturliga utbyten.