Så här får du ditt hår rakt med japansk värmekonditionering

 

1.

Gör allvarlig forskning och se till att det är rätt lösning för dig.

2.

Börja spara eftersom det inte är billig. Det kan kosta så lågt som $200 eller upp till $800 beroende på salong och hårlängd.

3.

Hitta en ansedd frisör som är certifierad i Thermal Reconditioning.

4.

Boka ett samtalstidpunkt. Detta steg är ett måste. Om ditt hår inte är i gott skick kommer den här processen bara att göra det värre. Var inte rädd för att ställa frågor.

Om allt går bra med konsultationen , boka din japansk termisk rekonditionering.

6.

På dagen för ditt möte samla in några tidskrifter eller böcker och äta en god måltid i förväg. Du kommer att vara på salongen i 4+ timmar.

När du är bosatt i salongen kommer din frisör först att applicera aktivatorn i ditt hår och låta det behandlas i upp till en timme.

8.

Nästa balsam och värmeskyddande medel kommer att appliceras på ditt hår.

9.

Efter att ha torkat håret, kommer frisören att räta upp ½ tums delar av ditt hår åt gången. Detta kan ta så lång tid som 2 timmar.

Vid denna tidpunkt ser ditt hår ut helt rakt och vackert, men tyvärr är allt det hårda arbetet som ett slöseri som frisör täcker ditt huvud i neutraliseraren.

Efter ca 20 minuter tvättar din frisör neutralisatorn och rätar ut efter behov.

12.

När du är klar, springa dina händer genom håret! Det blir mjukare än silke.

För de närmaste tre dagarna, Får INTE ditt hår blöt, ta det bakom öronen, bind tillbaka det eller använd några hårnålar. Du kommer att vilja hålla ditt hår så rakt som möjligt. Du kan räta ut det med en hårrätare varje morgon för att fixa hår som har gått vilse medan du sov. Detta kommer faktiskt att ge dig bättre resultat.

14. Efter de tre dagarna är över tvättar du ditt hår med hjälp av schampo och balsam av god kvalitet. Också investera i en bra djup balsam. Ju bättre konditionerat ditt hår är desto mer kommer det att skina.

15.

Njut av dina underbara lås!

Tips och varningar

  • När du träffar din frisör, se till att du tittar på hans / hennes hår.
  • Investera i bra schampo och balsam.
  • Vänta minst två veckor efter att du har gjort det här
  • Denna process har många olika namn: Thermal Straightening, Ionic Straightening, Magic Straight Perm, termisk avslappning, japansk termisk rekonditionering och termisk ombyggnad.
  • Om din frisör inte rekommenderar japansk värmekonditionering, följ deras råd! Du kan göra allvarliga skador på ditt hår.
  • Se till att du verkligen vill bli av med dina curls. Du kanske saknar dem!
  • Denna process är inte billig så se till att du har pengarna till den.
  • Har du alltid velat vakna med perfekt hår? Trött av andra skryter om deras tvätt och går hår medan du lider? Önskar du att ditt hår inte är så fräckt och oövervakligt? Japansk termisk rekonditionering kan få det att hända! Det är väl värt pengarna och tiden det tar. I stegen nedan kommer jag att gå igenom hela processen.