Scarf Folding Tips

 

1.

Börja med den grundläggande veckan. Vik halsduken en gång för att göra en triangel (spets till spets), vika sedan spetsiga kanter tillbaka till den veckade kanten för att skapa en lång rektangelform. Scarf kan sedan knytas med en grundläggande kvadratknut i nacken eller runt midjan.

2.

Skapa Chanel-looken. Drapa en vikad halsduk (se steg 1) framför nacken med kanterna bakom ryggen. Korsa sedan ändarna och ta med dem på framsidan av din kropp. Slå en enda knut i framsidan och låt kanterna falla med varandra ovanpå varandra.

3.

Skapa en slips. Vik sjappen (se steg 1) och binda den runt halsen som du skulle regelbundet knyta. Placera den vikta halsduken runt halsen och drapera varje sida på framsidan av din kropp. Gör en sida längre än den andra och linda långsidan runt kortsidan i en knut. Slå en båge som du skulle knyta skosnören.

4.

Använd en halsduk. Scarf clips kan vara lika snygga eller vanliga som du önskar. Använd klippet istället för en knut på något sätt för att krydda ditt utseende.

Tips och varningar

  • Scarfar är praktiska för mer än mode. I nödsituationer, använd din halsduk för att skydda dina händer, täcka ett sår eller använda det som ett kort rep.
  • För att accentuera eller förlänga utseendet på nacken, bära halsdukpanelerna långt framför kroppen, vilket ger illusionen att nacken är längre.
  • De flesta mode halsdukar är 36 inches kvadrat (6 inches lång, 6 bred) och gjorda av tyngre siden. Generellt är ju tyngre silken desto högre kvalitet är halsduken. Men någon halsduk kan användas som tillbehör, även en du har gjort själv.