Barnens skönhetsbehandlingar

 

Ansiktsbehandlingar

Barns ansikten har vanligtvis inte blivit utsatta för elementen lika mycket som vuxen hud, så microdermabrasion och kemiska peeling är förmodligen inte de bästa typerna av ansiktsbehandlingar för barn.

Barn kan dock dra nytta av skönhetsbehandlingar som fuktgivande eller akne-rensande ansiktsbehandling. Det viktiga att tänka på är ingredienserna i ansiktsbehandlingen och vad resultatet ska göra. Det är uppenbarligen att de flesta barn skulle inte behöva någon ansiktsbehandling som innehåller anti-aging-element, eftersom de fortfarande har gott om elasticitet i ansiktshuden. Se till att barnet inte är allergiskt mot ingredienser i ansiktsprodukterna. Om det råder några tvivel, prova ett litet test plåstret bakom örat eller på insidan av armen för att se om produkterna kommer att orsaka utslag. Du vill välja ansiktsbehandling för ett barn som kommer att konditionera huden, men inte göra något hård eller innehålla hårda kemikalier. Några av de bästa ansiktsmasker för barn inkluderar organiska ingr editer som naturliga leror, växter och eteriska oljor. För tonåringar och barn med akne är det bäst att kanske hitta ett spa som erbjuder ansiktsbehandlingar som använder teolja. Tea Tree Oil har ett bakteriekämpande element för det, och är bra att använda på huden som är alltför fet eller utsatt för breakouts. Många spa erbjuder ansiktsbehandlingar som är speciellt utformade för att bekämpa akne; Styr ditt barn mot en som använder mer naturbaserade ingredienser än dem som är konstgjorda.

Massage

Barn yngre än 11 ​​kan njuta av och skörda fördelarna med en svensk ryggmassage. Vissa spa har massage som är avsedda för barn, och det är viktigt att hitta en massageterapeut som tidigare arbetat med barn. Det rekommenderas att du väljer en massageterapeut samma kön som barnet, både för barnets och terapeutens komfort. Vissa spa kommer att kräva att föräldern är i rummet för massage, medan andra gör det valfritt. Som förälder bör du förklara för ditt barn vad man kan förvänta sig av en massage och vad fördelarna med massage omfatta. Berätta för dem att de ska känna sig avslappnad och njuta av massagen, och att det kommer att hjälpa dem att känna sig mer avslappnad och mindre öm (om ömma muskler är ett problem). Du måste också berätta för ditt barn att de ska kommunicera med massageterapeuten hur mycket tryck terapeuten ska använda, och om något känns obekväma. Stress barnet att det här borde vara en trevlig och avkopplande upplevelse, och att de ska prata om det inte är. Det rekommenderas inte att barn har någon typ av djupvävnadssportmassage eller lymfkörteln dricksmassage.

Manikyr och pedikyr

Detta är ett utmärkt sätt att knyta med din dotter, och många spa erbjuder en mamma / dotter mani-pedi-affär. Dessa typer av spa-behandlingar är vanligare i utväg och semesterstäder, så det kan vara bäst att vänta tills nästa familjesemester får en.

Spas erbjuder i allmänhet barn en mini-mani eller mini-pedi som matchar deras mammor. Några spa skräddarsyr deras mani-pedis till barn genom att lägga till något speciellt för behandlingen. Till exempel kan spa på Buena Vista Palace i närheten av Disney World får varje liten besökare välja en tånring för att hålla sig efter mani-pedi behandling. Ritz-Carlton spa erbjuder 'Princess Fizzing Manicure' för barn i åldern 2-10 år. Barnet kommer att njuta av De fördelar och roligt att blötlägga sina händer (eller fötter) i ett vattenbad med några aromaterapi-fizzingbollar. Ritz-Carlton kräver att föräldrarna är närvarande hela tiden för tjänsten. Det är väldigt viktigt för att se till att du besöker ett spa som regelbundet arbetar med barn, eftersom det kan vara svårt att ge ett barn ett manikyr eller pedikyr. Det är viktigt att berätta för barnet vad de ska förvänta sig av erfarenheten och se till att de vet att exfoliering kan kittla, och trycka på naglarna kan skada lite. Om ditt barn är oroat över behandlingen kan de inte fullt ut njuta av det, så du kanske vill vänta tills de är äldre att prova en av dessa behandlingar. Skönhetsbehandlingar och spa dagar har alltid varit ett sätt för en person att koppla av, föryngra och återställa sig, särskilt i stresssteg. Vissa kvinnor använder spa-dagar som semester från allt, medan andra använder det som en tid för att komma ikapp med vänner. Idag når många spa ut till familjer och uppmuntrar föräldrar att föra sina barn i för skönhetsbehandlingar som en form av familjebindning.