Dominikanska hårtekniker

 

Produkter

Produkterna som används i dominikanska salonger är gjorda av naturliga ingredienser. De luktar som exotisk frukt och lämnar ditt hår mjukt och hoppande i veckor.

Lacio Lacio är bara en produktlinje som används av dominikanska stylister. Salerm och Alfapart är andra. Dessa produkter är svåra att hitta i skönhetsbutiker, men kan köpas online. Salerm hvetemjölprotein är en utmärkt produkt för att mjukna håret och stoppa brytningen.

Tekniker

Det första steget är att tvätta håret, först med ett klargörande schampo för att få håret att skryta rent och ett par mer gånger med ett fuktgivande schampo. Håret är sedan konditionerat med en fuktgivande balsam.
Om några behandlingar behöver göras, är de gjorda nu. Protein och fuktgivande behandlingar läggs till håret och sätts genom att sitta under en fläkt i 20 minuter. Behandlingen sköljs därefter helt innan nästa steg är gjort.
Rullrullsatsen är nästa. Rullens storlek beror på hårets längd och hur mycket krull du vill ha på ditt hår. Nej, eller mycket lite, inställnings lotion används på håret så att håret inte är hårt och stivt. Ett litet fuktgivande serum appliceras på håret. Sidorna rullas ned i magnetvalsar och clips. till baksidan. Ytterligare en timme och två under en riktigt het huvuttork är nödvändig för att torka håret. När håret är torrt tas rullarna bort. Med en handtork och en rund borste Rötterna räcks ännu mer. Blåstorken och borsten används också för att böja ändarna ännu mer. Torken med koncentratorn är sedan använd och fokuserar på hårets rötter medan du vrider håret med den runda borsten. Dominikanska frisörsalonger dyker upp överallt. Kvinnor är så nöjda med hur deras hår visar sig, om de inte är dominikanska salonger i sin stad eller stad, är de villiga att slå vägen bara för att få en berömd blowout från de begåvade dominikanerna. Hemligheten till de dominikanska stylisterna 'framgång är de produkter och tekniker de använder. Genom att veta detta har vissa kvinnor varit framgångsrika i att duplicera resultaten hemma.