Frisyrer med stora blonda bitar

  Breda blonda bitar används för att skapa en övergripande, mångfacetterad hårfärg. Frisyraren väljer en hårsektion och placerar breda bitar på den på folien för applicering av blixtlösningen. Det anses vara ett snyggare utseende än mindre höjdpunkter och är en av de långvariga trenderna i hårfärgen.

Långt hår

Högkontrast, stora blonda höjdpunkter exploderar på långt, rakt hår, oavsett om det är en trubbig eller rakhyvelklippning. Höjdpunkterna är mycket synliga och gör ett fashion uttalande. När långt hår är valset eller krökt, de tjocka blonda höjdpunkterna liknar band och lägger till en övergripande menig romantisk look. Blonda höjdpunkter med hög kontrast lägger till en trendig känsla för långt hår, medan små kontrastiga, blonda höjdpunkter ger en subtil ljusstyrka.

Layered Bob

Breda blonda höjdpunkter i en skiktad bob ger ungdomlighet Det är en hakig lagad bob eller lång bob. Hög kontrast, tjocka, blonda höjdpunkter blir kantiga och trendiga om kontrasten är stor. En låg kontrast, tjock, blond markering är mindre kantig och kommer att ljusna ett mer konservativt utseende.

Uttalande Bangs

Uttalande bangs sticker ut när de kombineras med breda, blonda höjdpunkter. Höjdpunkterna ger ett starkt intryck när de är hög kontrast och är subtila när de är låga kontrast. Uttalande bangs är annorlunda än vanliga bangs eftersom de är framträdande, tjockare och en knutpunkt för frisyren. Bredblonda klumpiga knoppar är trendiga, men trenden med uttalandehalsband har pågått flera årstider. Kvadratiska och rundformade ansikten ska gå för sidosvepta eller asymmetriska fransar.