Hur att bli av med stora porer Naturligtvis

 

1.

Tvätta ansiktet med poreriminerande rengöringsmedel varje dag. Denna produkt innehåller alfa hydroxylsyror som tränger igenom dina porer för att avlägsna de härdade oljefickorna och döda hudceller. Applicera en liten mängd rengöringsmedel, gnid det över hela ansiktet med en cirkelrörelse. Skölj rengöringsmedlet med vatten. Torka ditt ansikte torrt med en handduk.

2.

Använd ansiktsskrubb ungefär tre gånger i veckan. Leta efter en ansiktsskrubba som har små pärlor som hjälper till att smidiga grova fläckar på din hud och buffla den. Användning av skrubben kommer regelbundet att minska porerna för att ge huden en mer raffinerad, jämnare utseende. Gnid produkten på din torra hud och låt den sitta i två minuter innan den sköljs av med vatten.

3. Applicera glykolsyra rengöringsmedel två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång innan du går och lägger dig. Denna naturliga syra hjälper till att absorbera oljan och smutsen djupt i huden. Det stramar porerna och tar dem tillbaka till sin normala storlek. Lämna det på din torra hud i tre minuter.

4.

Sprid ett tunt lager salicylsyra över hela ansiktet innan du går och lägger dig varje natt. Detta rensar ut dina täppta porer och gör dem mindre.

5. Använd din oljfria fuktighetskräm varje dag för att förhindra torkning av huden. Applicera det varje morgon eller på kvällen innan du lägger dig för att hålla huden mjuk och hydratiserad.

Stora porer, särskilt de som finns på ansiktet, anses vara en typ av akne. Dessa härrör från täppt porer, som är fyllda med bakterier, olja, döda hudceller och smuts. Täppt porer sträcker sig långsamt och blir mer märkbara för blotta ögat. Ibland blir dessa porer smittade och förvandlas till fläckar som kan vara mycket smärtsamma. För att bli av med stora porer, rengör och exfoliera huden för att hålla porerna klara och förhindra dem från att förstora ytterligare.