Hur man använder Kohl s Cash Online

 

1.

Öppna din webbläsare och gå till Kohls hemsida (se Resurser).

2.

Plocka ut de objekt som du vill köpa och klicka på knappen 'Lägg till påse' på höger sida av skärmen.

3.

Klicka på 'Shopping Bag' -knappen, som är Ligger längst upp till höger på skärmen, när du är färdig med att handla.

4.

Klicka på 'Checkout' knappen längst ner till höger på skärmen. dina föremål är korrekta innan du klickar på 'Checkout'.

5.

Klicka på 'Logga in' och ange din information om du redan har ett 'Kohls shoppingkonto' Om du inte fyller i registreringsformuläret och klickar på 'Fortsätt' när du är klar.

6.

Ange din Kohls kontantkod. Om du fick Kohl ' s kontant online, kommer du att se koden till vänster om kupongen. Om du har fått Kohls pengar i Kohls varuhus kommer koden att ligga längst ner i kupongen. Du kan ange upp till fyra Kohls kassakuponger för varje onlinetransaktion.

7.

Ange din kreditkortsinformation (du måste ange detta, även om dina Kohls pengar täcker ditt totala köpbelopp, kan du inte använda Kohls pengar för att betala för frakt).

8.

Klicka på 'Fortsätt' knappen längst ned på skärmen Granska dina inköpsinformation, faktureringsinformation och fraktinformation. Om all din information är korrekt klickar du på 'Skicka' för att göra ditt köp.

Kohl s är ett varuhus som säljer kläder, hushållsartiklar, elektronik och annat. En av de kampanjer Kohls tillfälliga erbjudanden kallas 'Kohls Cash'. Kohls Cash är en kupong som ger dig $10 av din nästa köp. För att ta emot Kohls pengar måste du spendera minst $50 under en transaktion, och du kommer att belönas med 'Kohl' s Cash 'för varje steg på $50 som du spenderar. Du kan använda Kohls Cash på ditt lokala Kohls varuhus, eller du kan använda den på Kohls webbutik.