Hur man använder ren och klar fuktighetskräm

 

1.

Tvätta och torka huden helt.

2.

Applicera en noggrann, lätt kapp fuktkräm till det hudområde du vill behandla. Mängden produkt som används beror på storleken på det område du täcker. Som en riktlinje bör en dime-stor dollop täcka t-zonen effektivt.

3.

Applicera inte mer än ett lager per dag för att förhindra att mycket torrhet uppträder när du börja först använda ren och klar fuktighetskräm. Om du upptäcker att en kappa inte verkar uppnås med den effekt som du har påbrått, du hoppades på eller om din läkare föreslår att du behöver mer än en ansökan dagligen, kan du applicera ett tunt lager av produkten upp till 3 gånger dag.

4.

Titta på övertorkning. Bör du uppleva effekter av torrhet som hudskalning, använd endast produkten en gång om dagen eller varannan dag.

Tydlig och klar fuktighetskräm, när den används som instruerad, hjälper till att producera välhydrerad hud medan du läker finnar och förhindrar ytterligare utbrott. Om du är utsatt för fläckar och vill spara pengar och tid genom att hitta en oljefri hudvårdsprodukt med dubbla åtgärder, kan det mycket väl vara produkten för dig.