Hur man behåller förlängningar och vägar

 

1.

Börja med ett kvalitetsschampo och balsam. Innan du börjar här är några användbara tips du bör följa för att nå ett hårhår fullt av lust och naturlig glans. Börja en rutinmässig schemalagd tid för att shampooa ditt hår. Ett hårhår ska endast schampoeras var 4: e till 14 dagar. Varför? När håret är schampoderat blir hårskalan torr, skör och oskärlig.

2.

Börja med ditt första schampo med ett rengöringsschampo för att rensa bort smuts och skum. Skölj noggrant ut och applicera ditt 2: a (eller 3: e, om nödvändigt) applikation med ett fuktighetsschampo. Detta schampo bibehåller fukten plus återställer den korrekta balansen till håraxeln. Skölj ut ordentligt.

Handduk torka håret försiktigt och använd balsam, med en bred tandkam, kamma genom hårsaxeln från ändarna och arbeta dig uppåt till hårbotten. Täck hela huvudet med saranplast eller plastlock. Sitt under en hårtork i 10 till 15 minuter för att låta balsammen tränga in i håraxeln.

4.

* Observera: Var 4-6 veckor i kombination med balsam, lägg till en mer koncentrerad behandling. Detta behövs för hög volym av glans och naturlig glans. Fortsätt att applicera en Glossifierare (cellofan / klar eller färg) och mätt hårskalan med hjälp av denna behandling, vrid omedelbart spolen bomull runt huvudets omkrets för att undvika dropp från glossifieraren, torktiden kommer att öka till 20 minuter. < /p>

5.

Skölj håret något och använd ett lätta schampo, skölj håret noggrant. Kamma håret genom att börja från ändarna och arbeta dig upp till hårbotten. Handduk torr och fortsätt att försiktigt blötorka (se illustration) hela huvudet, kom ihåg de bräckliga tryckpunkterna. Efter 20 minuter under hårtorket (den här tiden används för att torka flätorna eller spåren). Det är dock inte obligatoriskt att sitta under hårtorken, vilket ger dig luft i ditt hår för en tid istället.

6.

Nu är du redo att stila ditt hår i önskat utseende, men kontrollera först din plana järn eller krulljärn för att säkerställa att temperaturen är tillräcklig. Den korrekta temperaturen bör registreras från 225 till 400 grader, varför? Bara rätt mängd värme är grindhållaren till ett ljuvligt, silkeslen hårhår och varaktiga slutresultat.

7.

Här är några viktiga användbara tips:

* Avsnitt hela huvudet i 4 delar, fortsätt för att börja med din första sektion. Skiv små partier för en platt eller rak finish, för mer volym och kropp, skiv lite större partier och fortsätt till platt järn eller krulla håret.

* För tillräcklig mängd värme på mörk till medelblond hår, temperaturen bör registreras från 325 till 400 grader. För ljusblondin till platinhår bör temperaturen registreras från 220 till 300 grader.

* Upprepa ovanstående steg för de återstående 3 sektionerna tills de är färdiga. Stil ditt hår för önskat utseende.

Tips och varningar

  • Om du inte kan uppnå det! Väve det!
  • Vill du ha uppmärksamhet! Få tillägg!
  • Undvik överdriven värme
  • Extensions och Weaves var en gång ansedd som en lyx. Men idag anses det som en nödvändighet. Den här skönhetsförstärkaren har skapat en helt ny värld för många kvinnor som kanske inte naturligt blir det perfekta hårhåret för att uppnå sitt drömutseende. Förlängningar och vävningar gör att du kan uppnå valet du vill ha att skapa. Med förmågan att bära kort, medium, långt hår, kanske för ett mer fullblickigt utseende eller för att hjälpa till i en bestående frisyr.

    Hemligheterna att behålla din drömhårstil börjar hemma. De korrekta produkterna och verktygen är viktiga för vardagligt slitage, hälsa och livslängd för alla hårtyper.

    Om du antar att tekniken du väljer att bära för dina förlängningar eller väv är Braid and Sew-In-tekniken med spår. I början av flätan har du vad som kallas en tryckpunkt. Detta är området att fokusera på eftersom det är ömtåligt. Dina tryckpunkter bör hanteras med försiktighet för att undvika brott i detta område. För Great Links-teknik gäller följande information.