Hur man döljer tunna hår i kvinnor

 

1.

Färga håret en färg som fungerar bra för att dölja de områden i din hårbotten som visas. Om håret är färgat väldigt mörkt brunt eller svart och du har blek hud, kommer färgen att betona det tunna håret på hårbotten.

2.

Klipp håret på medellängd till kort frisyr med lager. Dessa stilar kommer att ge den nödvändiga rörelsen och studsa för att dölja ditt tunna hår. Om du har håret långt och en längd, kommer ditt tunna hår att vara väldigt synligt.

3. Använd en lätt hårspånsmousse på ditt fuktiga hår. Arbeta det genom håret från rot till spets före styling.

4.

Torka håret med hjälp av en stor rund borste. Vänd huvudet upp och ner för att skapa extra volym när du torkar håret. Börja varje avsnitt genom att placera borsten vid rötterna på ditt hår och lyft upp rötterna. Dra sedan borsten ut i ändarna av hårsektionen.

5.

Ändra platsen där du delar ditt hår. Om ditt hår tunna i mittkanten av ditt huvud, bära ditt hår i en sidodel.

Tunnande hår är ett problem som påverkar män och kvinnor i alla åldrar. Det kan vara ett tillfälligt problem på grund av ett medicinskt tillstånd eller ett naturligt resultat av åldrande. Att ha på sig en peruk eller bli medlem av en 'frisyrklubb' är inte dina enda alternativ om du vill dölja gallringshår. Rätt utformningsteknik tillsammans med rätt utrustning kan vara mycket effektiv.