Hur man får rakt hår med textur

 

1.

Efter ett schampo och villkor ta dina verktyg och gå ombord för ett bra nytt utseende för ditt hår. För att uppnå denna super sexiga raka look, försök att behandla ditt hår med ett rätningsserum innan du torkar håret.

2.

Efter applicering av serum börjar det blåsa torrt hår med en rund björnborstborste . Sedan går över håret i önskade områden med ett keramiskt plattjärn. Att välja rätt platt järn är viktigt. CHI gör en bra serie hårvårdsprodukter, så det är ok att splurge jag rekommenderar de stora pengarna, köp det helt värt det.

3.

OPTION 1
Förhindra stilen från att falla platt, avsluta håret genom att spritzing två sprutor av havssalt spray på händer och fingertoppar och scrunch det på ändarna av håret för att ge hår en 'peice-y' textur.

4.

OPTION 2
För en snyggare utblåsning kan du hoppa över havsaltsteget i slutet och spruta med en glansspray. Squirting på händer och applicering på hår.

Tips och varningar

  • Håll järnet rörligt för att förhindra åsar
  • Rak hår är något som varje kvinna vill ha. från tonårsflickor till våra älskande mammor. Men det är så svårt att hålla dessa underbara lås från att se platt. En som är en rak hårmogul, Gwyneth Paltrow sportar ett bra exempel på rakt hår med konsistens ... och här är hur man får det!