Hur man gör artikulerade smycken

 

1.

Köp det material du behöver göra smyckade smycken. För att göra denna typ av smycken måste du köpa klammer och gångjärn. Detta ger smycken realistiska rörelser och gör Dina delar kommer till liv. Dina övriga materiella behov kommer att bero på vad du vill göra. Om du till exempel ska göra ett armband med ledningar behöver du pärlor, trådar, krympverktyg och nåltangent. Om du är med hjälp av knutningsmetoden behöver du helt enkelt pincett och snörning enkelt att knyta.

2.

Välj din smyckedesign och mönster. Här kan sakerna bli roliga. en mängd olika mönster och stilar för dina halsband, armband, anklets, ringar och örhängen. Det kan vara lättare att använda ett mönster som du kan ladda ner från en av de många webbplatser som är dedikerade till artikulerade smycken, men att skapa ditt eget är lika enkelt och Det kan vara roligare.

3.

Fäst låsen. Innan du börjar lägga pärlor eller pärlor på din tråd, så du kommer att behöva fästa låset. Fäst krympspärren på trådens ände och dra åt den ena änden av spännet till ledningen. Stränga tråden genom krymppärlan för att skapa en slinga.

4.

Med ditt krympverktyg lägger du pärlan i spåret närmast handtaget. Tryck ned krymppärlan säkert och skapa en halvmåneform. När detta är gjort, vrid krymppärlan över och sätt det i den andra luckan. Tryck säkert medan du viker över krymppärlan. Om det finns överskridande ledningar kvar, helt enkelt klippa av dem. Säkra låsen i den andra änden också.

5.

Montera bitarna. När du väl har valt din design och fäst låset, är det dags att designa. Det enklaste sättet att ta itu med är att lägga ut din design på en designtavla. Ordna pärlorna och / eller pärlorna så långt du vill ha dem. Skär kabeln till önskad längd. Lämna lite utrymme (ungefär tre inches eller så) för lite ge i slutet.

6.

Fäst klammer eller gångjärn. Om du gör ett charmband måste du fästa dina bitar. Det enklaste sättet att göra detta är att använda en hoppring. Hoppringar kan öppnas med hjälp av nåltangent eller pincett. Smycka dem enkelt med din tang och fäst vid de önskade fläckarna på ditt armband. Detta kan också användas på halsband och anklar.

Tips och varningar

  • Många hantverksbutiker kommer att ha färdiga artikulerade bitar som du kan passa på plats på dina smycken.
  • Att fästa låsen är den svåraste delen och tar lite övning. Du kan släppa några på golvet, så se till att du har en tidning eller något annat under dig så att du lätt kan hitta de små bitarna innan du hittar dem.
  • Att skapa egna smycken gör att du kan låta dina kreativa juicer flöda. Articulated smycken är inte annorlunda. Denna speciella typ av smycken har gångjärn och svänger som gör det möjligt att flytta runt och det kan komma i olika stilar och mönster. Det kan vara lika enkelt som ett flexibelt halsband till ett utarbetat hängsmycke med rörliga delar. Att göra artikulerade smycken kan låta svårt, men det är ganska enkelt.