Hur man håller det felfria håret du vill ha

 

1.

Med vått hår för att börja måste du applicera lite mousse och hårspray i håret. Detta kommer att hjälpa till att hålla din 'på plats efter att du har åtgärdat det. Fortsätt och torka håret, för ökad volym, vänd huvudet och blås torrt, om du inte letar efter det stora Texas håret så gör du bara med ditt huvud upp.

När ditt hår är torrt, fortsätt och fixa det som du normalt skulle, om du lockar håret när du är klar, fortsätt och ge den en bra spray och primp där du behöver. Om du går med det raka utseendet, lägger du inte till någon hårspray eftersom det kommer att göra det lättare. Följ bara steg ett och kanske ge dig extra mousse eller spray.

3 .

Det här är det viktigaste steget i alla! Rör inte med håret hela dagen och försök att få tillbaka det som det var i morse! Ju mer du rör ditt hår desto mer av dina skinn naturliga oljor kommer att vara i ditt hår. Den oljan i dina händer kommer att väga ner ditt hår och göra det mer platt (eller krusigt) än vad det någonsin skulle göra om du inte skulle röra vid det!

Tips och varningar

  • Om du har speglar upp på jobbet, ta dem ner! Det här är en stor frestelse att röra med ditt hår!
  • Alla undrar alltid hur kändisar håller håret helt perfekt hela dagen! Jag får ständigt kommentarer och frågor om hur jag håller mitt hår i perfekt skick hela dagen, så låt mig visa dig hur!