Hur man klär en mager kropp

 

1.

Köp kläder som är tillräckligt långa för din kropp. Om jeans eller slacks är lite för korta, investera inte i dem. Om ärmarna är för korta, sätt den skjortan eller blusan tillbaka på stället.

2.

< p> Välj tyger som har vikt, struktur och textur. Tjockare tyger som håller sin form kommer att lägga till dimension i din ram. Textur lägger till visuellt intresse och mjukar ut svåra kroppslinjer.

3.

Kläder som är skräddarsydda för att passa. Storleksbeklädnader klä upp din tunna, passande kläder gör att du ser snyggt ut. Jeans och slacks kan ändras billigt hos din kemtvätt eller en skräddare. Midjan kan tas in, eller benen kan göras smalare. På samma sätt kan axlarna och torso av blusar och skjortor göras för att passa mer snyggt. Glöm inte manschetten på ärmarna. Om dina handleder är tunna, sätt knapparna på nytt.

4.

Tillbehör din klädsel. Tillbehör tar ditt utseende från läskigt skinnigt till modellliknande stil. Men mycket överdimensionerade tillbehör är inte bra på en mager kropp. Välj bälten med måttlig bredd och skor som är på nuvarande sätt men inte för tjocka. För damer, om du inte är super lång, hoppa över den grovt överdimensionerade handväskan; Välj en liknande stil som är nedskalad.

5.

Använd smycken, särskilt örhängen. Dessa kommer att dra uppmärksamhet från kroppen och ansiktet. Smycken ska vara av måttlig skala. Smycken som är för små eller för stora accentuerar din tunnhet.

6.

Använd hattar. Precis som örhängen och halsband, lockar hattar uppmärksamhet på ditt ansikte.

7.

Använd färger. Ljusa färger skapar en illusion av storlek. Färgerna av färg bryter också upp långa kroppslinjer, vilket gör att kroppen ser lite fylligare ut. Naturligtvis väljer du nyanser som kompletterar din egen färg.

Tips och varningar

  • Handla på Internet för småkläder som har rätt ben eller Ärmlängd. Om de andra dimensionerna inte är exakta rätt, kan de ändras.
  • Ta inte på sig det baggade utseendet, även om det är den nuvarande stilen. Baggy kläder gör nästan aldrig en mager kropp ser det frisk ut bäst.
  • Undvik stora axelkuddar. Dessa kan göra att du ser ännu tunnare ut. Om axlarna på ett plagg inte passar, ta dem in i en skräddare. Om stora axlar är det nuvarande sättet, skala ner utseendet på dina kroppsproportioner. Axelkuddar som följer med ett plagg kan bytas ut med mindre kuddar.
  • Smala kroppsförhållanden, men högt värderade i modevärlden, klarar ofta inte riktiga kläder. Och om du inte har det rätt modet märket kan du göra dig självmedveten. Det finns dock sätt att vända det 'Åh, du är så mager' in i 'Wow, du ser fantastiskt ut.'