Hur man klär sig som Audrina Patridge

 

1.

Investera i en monterad läderjacka. En monterad jacka som sitter i midjan är feminin och klassisk. Bär en mörk T-shirt under, med monterade jeans för att göra detta till ett bekvämt och elegant utseende.

2.

Köp en satin cocktailklänning. För partier går Audrina alltid sexig vägen. En satinklänning, ihop med en matchande kopplingsväska, är ett modernt utseende för varje evenemang.

3.

Prova A-line klänningar. Om du inte är bekväm med att ha monterade klänningar, investera i A-line silhuetter. De är för kvinnor som vill smickra, inte pynta, deras kurvor. Audrina har sett i flera A-line klänningar vid formella evenemang.

4.

Köp ett par vita byxor. Vita byxor är en gammal skola klassiker, som Audrina har uppdaterat för hennes Kalifornien flicka utseende. Byxorna ihop med en mörk tank och solglasögon är lika avslappnade som du kan få. Lägg till ett långt, skiktat halsband så att din outfit sticker ut.

5. Lägg till otroliga jeans i din garderob. För en natt ute på staden bär Audrina mörka, rakbenade jeans med några revar. Hon lägger till sin favorit svart rocker T-shirt och svarta sandaler. För ett sött tillbehör, lägg till en löst monterad bärare.

Audrina Patridge är en modell och skådespelerska, som steg till berömmelse när hon verkade på MTVs mega hit reality show 'The Hills'. Att hon var den enda brunetten på showen, stod hon ut i mängden blondiner. Audrinas stil är mycket mer edgier än hennes 'Hills' -samstjärnor. Hon är en stor fan av alternativ och punkmusik, och det speglar i hennes kläder. Hennes stil är feminin och sexig, men fortfarande lite grov runt kanter.