Hur man krymper storleken på dina ansiktsporer

 

1.

Försök först en lermask för att rengöra dina porer. Lermasken tar överflödig olja ur ansiktet och rensar ut porerna, vilket gör dina porer mindre märkbara.

2.

Om du har mycket vita eller svarta hudor på ditt ansikte , se till att du städar ditt ansikte regelbundet och undviker att klämma ut dem. Krama dem kan skada dina porer och förstora dem, vilket gör det svårare för dina porer att gå tillbaka till sin normala storlek. Använd hudprodukter som innehåller salicylsyra och glykolsyra för att ta bort överflödig olja i ansiktet.

3. Använd exfoliatörer för att rengöra ansiktet varje dag. Ett effektivt sätt att ta bort pormaskar är att använda bakpulver. Det kan också hjälpa till att minska porerna till sin naturliga storlek.

4. Det finns många porreducerande produkter ute på marknaden. Gör lite forskning och köp i enlighet därmed som anpassar sig till dina behov och hudförhållanden. Clinique har några bra produkter som hjälper till att minska förstorade porer.

5.

En annan bra metod för att minska storleken på dina ansiktsporer är genom att ånga ditt ansikte genom att ställa ditt ansikte fram nära vatten. Ångan är utmärkt för att öppna porer och rensa och avlägsna smuts som finns i dina porer.

6.

Se till att du fuktar ansiktet varje dag för att minimera otäcka porer! < /p>

7.

Använd en toner för att rengöra ansiktet varje dag. Tonar hjälper till att ta bort tvålrester, död hud, samt smink som kan täppa till dina porer och få dem att visa sig större.

Är du trött på att titta på spegeln och se fula, stora ansiktsporer? Även om vissa faktorer, inklusive gener, kön, kost och miljö påverkar storleken på dina porer, finns det några användbara sätt att minimera dem!