Hur man väljer en smickrande Halloween kostym

 

1.

Känn din kroppstyp. En av de enklaste tipsen att välja Halloween kostymer är att känna till din kroppstyp. Förstå vad dina bästa tillgångar är och visa dem. Om du till exempel har bra klyvning, ha en Playboy bunny kostym. Tvärtom, om du är osäker på dina ben, hitta en kostym som är längre eller välja att bära solglasögon.

2.

Gå i passformen. För att en kostym ska se smickrande måste den passa dig rätt. Don't ha på dig en kostym som känns lite för snäv eller till och med lite för stor. Om du gör det är det troligt att du ständigt kommer att anpassa din kostym hela natten. Istället vara ärlig mot dig själv Om du måste få en större storlek eller till och med en mindre storlek, gör det.

3.

Don't oroa sig för konformation. Beroende på året är olika Halloween kostymer på modet. Men många av dessa kostymer passar inte varje kroppstyp där ute. I stället gör en punkt att välja en kostym som du gillar och trivs på dig. Om det råkar vara en av de senaste trenderna, gå med det. Om inte, gör det inte.

4.

Testa alltid det. Medan du kan beställa kostymer online utan att prova på dem är det vanligtvis inte den bästa idén. Om storleken är felaktig måste du returnera den, vilket är tydligt ett krångel. Istället letar du efter Halloween-butiker i ditt område och hittar din dräkt där.

5.

Ändra det. Om du hittar en kostym som du måste ha och det behöver ändras något, ta det till en skräddare. Detta kommer att se till att din kostym är den perfekta passformen. Tänk på att byte av kostym kan också betydligt ändra priset.

Tips och varningar

  • Gå med en vän för att prova på dräkter. Du har det bra och får en ärlig åsikt.
  • Vänta inte till sista minuten för att få ändringar. Detta kommer att öka priset och det är möjligt att skräddaren vunnit kunna slutföra det i tid för Halloween.
  • Många individer tycker om att klä sig i en mängd olika kostymer under Halloween-säsongen. Eftersom det finns så många olika kroppstyper där ute är det uppenbart att olika kostymer skulle vara smickrande för vissa individer medan de inte är så smickrande på andra. Det är viktigt att veta att enkla Halloween modeblundrar är undvikbara. För att välja en smickrande Halloween kostym finns det flera saker du måste överväga.