Hur väljer jag inställningen för en Solitaire Right Hand Ring?

 

1.

Skapa en budget för ditt köp. Att veta hur mycket du vill spendera kan du begränsa de typer av stenar och de inställningar som ska övervägas för din ring.

2.

Välj typ av sten som kommer att användas i ringen. Den vanligaste stenen för högra ringar är diamant. Andra stenar kan ersättas för att skapa önskat utseende för din solitär.

3.

Välj formen på den sten som ska användas i ringen. Juvelerare skär ofta stenar, speciellt diamanter, i en av tio former: rund, prinsessa, smaragd, Asscher, marquis, oval, strålande, päron, hjärta eller kudde. Varje form har en unik look och antal fasetter. Välj form baserat på personlig preferens.

4.

Välj en inställning för din sten genom att först välja metalltyp. Vanliga högra ringarna finns i olika typer av metall, inklusive guld, vitt guld och platina. Välj inställningen baserat på personlig smak och det säkraste alternativet för din stens typ och form. Inställningsstilar för en solitär inkluderar pronged, bezel, spola och spänning. Varje inställningsstil är bäst ihop med vissa typer och former av stenar. Konsultera med en juvelerare för att säkerställa att den inställning du väljer säkert håller den sten du har valt.

Högerhanden ringar har blivit ett populärt smycken objekt för kvinnor som vill förklara sig självständighet eller helt enkelt lägga till lite glans till deras hand. Allmänt slitna på det fjärde fingeret, är högra ringar menade att spegla stilen och självständigheten hos kvinnorna som bär dem. Populära stilar varierar från utarbetade cocktailringar till fantastiska solitärer. Traditionen dikterar att vänstra handen bör förbli reserverad för engagemang och bröllop band, medan höger ringar är avsedda att visa upp personlig smak.En ringsignal hänvisar till det sätt och material som används för att hålla stenen eller stenarna på ringen på plats och har betydande inverkan på det övergripande utseendet på en ring.