Om Tattoo Designs

 

Överväganden

Skönheten i en tatueringsdesign är dess förmåga att vara vad som helst ditt hjärta önskar, från ett enkelt hjärta på din fotled till en tvåfotig drake över ryggen. Folk borde alltid ha vissa hänsyn när man väljer en design. T ex tatueringar kommer tona över tiden. Ju djupare och enklare de är i början, desto bättre kommer de att bevaras. Tatueringar påverkas också av extrema viktvinster eller förluster, exponering för solen eller klor och andra förändringar. Ju mindre en design, desto mindre detaljer borde det ha, så det kommer inte att blekna in i en oigenkännlig blob. Tillräckligt utrymme bör alltid ges för bokstäver och stammar, så att de inte slutar blandas till en rörig blob.

Old School

Den gamla skolstilen för tatueringar avser de med en vintage cartoonish ser populära ut när tatueringar huvudsakligen hittades på sjömännen. Linjerna är enkla och djärva, fyllda med ljusa färger. Vanliga illustrationer i den gamla skolans utseende inkluderar pin-up-flickor, ankare, band med blockbokstavsformulering, pantrar, cherubs och enkla symboler Rosor, drakar och andra traditionella tatueringsillustrationer är normen. Skallar är enorma i tatueringar i gamla skolor, liksom fåglar, särskilt sparrowen, som vanligtvis är blå.

Minnes

minnesmärkning av en älskadas överlevnad. Dessa tatueringar är kända för att inkludera ett porträtt av de dyr som avgick med födelsedatum och död. Dessa tatueringar används också för att spela in andra anmärkningsvärda eller livsförändrande händelser, till exempel examen, inträde i militären ary eller det ökända hjärtat som omsluter en pojkväns eller flickväns namn. Vissa par väljer att ha bröllopsringar tatuerade på sina fingrar för att fira deras fackförening. Herdande bokstäver kan köra spalten från skript till bubbla bokstäver.

Tribal

Stamta tatueringar är markerade med tjocka, svarta och ofta invecklade mönster avstängd av hudfärgen mellan linjerna. Celtic och Aztec tribal mönster är mycket populära och innehåller ofta ett stort keltiskt kors eller aztec ansikte tillsammans med andra symboler. Tribal tatueringar är vanliga som arm- eller benband, ringar eller andra repliknande konfigurationer. De är slående både i små doser och över ett stort område. Tribaltekniken, som använder en stark, djärv svart kontrasterad av vitt utrymme, kan också användas i en rad andra utföranden, som vingar av en drake, ögonfransar med en djärv ögonboll eller mönstren på en panters eller tiger s baksida.

Teman

Tatueringar som täcker ett stort utrymme, till exempel hela ryggen, en arm eller benhylsa eller hela bröstet, är bäst när de bär ett enhetligt tema. Vissa kommer att skildra ett stort landskap som en solnedgång över ett rasande hav. Andra kan visa en krigare som slår en massiv drake. Oavsett valet borde samma stil användas hela tiden. En sådan stor tatuering, även om den inte är färdig för flera sessioner eller år, borde alltid se ut som om det var tänkt att gå ihop. Några av de mer unika större bitarna inkluderar en serie fisk som växer större när de lindas runt låret, massiva skallar prydda med vapen och eld, demon, ängel eller kulisser. Ett mycket intressant utseende, ofta skapat på bröstet eller baksidan, är en tatuering som verkar som om huden är öppen öppen, utsätter ribbens bur, ryggrad eller andra skelettstrukturer som faktiskt är inrymda under den fläcken av huden. Tatueringar täcker mer hud än någonsin tidigare. De har utvecklats oerhört, med nya tekniker, färger och ett oändligt utbud av mönster. Flash är ett sätt att välja en tatueringsdesign. Du kan välja mellan tusentals bilder som oftast wallpapering konstnärens vägg eller hitta mönster som är tillgängliga online. Men folk borde komma ihåg att andra också har granskat dessa mönster, och chansen är att tatueringen som valts från sådant lager aldrig kommer att bli verkligt unika. De som vill skapa egna konstruktioner kan använda blixten som ramverk och hålla några överväganden och populära stilar i framkant av sina sinnen.