Så här applicerar du Eyeliner som japanska tjejer

 

Ansök eyeliner

1.

Rengör ansiktet. Använd din vanliga rengöringsmedel för att tvätta ansiktet och klappa torrt. Applicera en lätt fuktkräm och låt den absorbera i huden. Detta kommer att ta bort oönskade oljiga rester från huden.

2.

Applicera en bas. Om du inte äger ögonskugga bas kan du använda någon ljusfärgad, neutral ögonskugga. Applicera detta från under den böjda delen av ögonbrynen till basen på dina ögonfransar. Ögonlocket bör täckas. Kom ihåg att lite går långt.

3.

Applicera eyeliner på det övre locket. Använd pennans spetssida, dra en bred linje längs ögonfransarnas botten. När du kommer till slutet, förlängslinjen förbi ögonkroppen skapar en uppåtgående kurva.

4.

Applicera fodret på det nedre locket. Ta med en tunn linje längs kanten av de nedre vipporna med hjälp av ögonlockets spets. Stoppa när linjen möter den övre linjen vid ögat. Den nedre raden ska gå från hörn till hörn.

5.

Låt eyelineret torka innan det rör sig. När ögonlocket är torrt applicera en kappa mascara. Låt detta torka. Applicera en andra kappa av mascara.

Tips och varningar

  • Gå långsamt. Du kan behöva träna några gånger för att få det perfekt.
  • Flytande eyeliner fläckar. Var försiktig med spill.
  • Vem vill inte se ut som en geisha? De är mystiska, fantastiska och vackra. Hur exakt får du det här utseendet utan att se ut som om du bara såg ett spöke, eller är det egentligen ett spöke själv? Det enklaste sättet att bära detta utseende i ett modernt samhälle är att kopiera ögonen. Japansk stil eyeliner är populär och modern, och det är ganska lätt att göra.