Så här applicerar du Holiday Makeup

 

1.

Blanda grunden på ett rent, fuktat ansikte. Om vädret är kallt i ditt geografiska läge, använd en bas med medel till tung täckning i motsats till en ren, som är bättre lämpad för sommaren. Titta på att använda mineralpulverfundamentet om du inte har provat det ännu. En som ger dig åtminstone en halvmattig yta är perfekt - du vill inte att din hud ska se för dugg om du kommer att använda en stor mängd skimma någon annanstans på ditt ansikte.

2.

Fyll i pennor med mjuka slag genom att använda en penna eller pennpulver. Se till att du lägger till en viss definition på bågarna om du inte har starka pennor. Ett sätt att lägga till polska till semestermakeup är att ha väldefinierade ögonbryn. Håll dem från att visa sig hårda genom att använda en panna kamma för att lyfta bort eventuellt överskott produkt.

3. Applicera en ögonkonstruktion primer från lash line till panna ben. Så fort primeren absorberar, släta på en ögonskugga bas också från lash line till panna ben. Detta kommer att göra din semesterögonskugga pop och sticka ut mot din hud, liksom motstå blekning och veckning hela dagen.

4.

Välj en rik ögonskugga färg som är speciellt i Vogue under semestern, till exempel smaragdgrön, djupblå eller mörklila. Lägg färgen ner från linjelinjen till bara något över creasen. Blanda uppåt till strax under pannabenet. Dab en ren skimrande högljus på pannbenen under bågarna av dina pannor, liksom på ögonens inre hörn genom näsens bro. Om din hud har svala undertoner, använd en highl strängare med silverglans guldskimmer å andra sidan är bättre lämpad för varma undertoner.

5.

Ta fram formen av dina ögon genom att arbeta en krämig penna i både övre och nedre linjalängder. Du kan inte fästa dina ögon - även om du också kan göra det separat med samma penna eller ett annat eyeliner - men intensifierar dina linjalängder genom att göra dem tystare. Om dina ögonfransar är naturligt mörka, använd en svart penna. Använd brunt för lättare fransar. Krulla ögonfransar och applicera mascara som matchar färgen på din krämiga penna.

Ge din eventuellt blekare än vanlig hud en ökning genom att applicera glittrande rodnad till Välj en rosa-hued-rodnad till smalare svarta undertoner och persika-tonad rodnad för varma undertoner. Om du föredrar att hålla dina kinder rena, kan du förstärka ansiktssprutningen något istället så att du ser ut som om du bara gå in från förkylningen. Blanda bort några tydliga linjer för att få din rodnad att bli så naturlig som möjligt.

7.

Gör läppar glans genom att applicera en läppglans som inte är ren, men har full färg. Hitta en med samma toner som din rodnad för att hålla dina färger koll på varandra. Du kan använda en djup läppfärg toppad med klar läppglans istället, om du föredrar det. För mer glamorösa semesterläppar om du inte har något mer underhåll, ha en klassisk röd läppstift (se Resurser).

Tips och varningar

  • För att lugna torrt hud på vintern, använd en rikare fuktighetskräm än vanligt. Detta förhindrar att ditt ansikte blir fläckigt under din foundation. Istället för att köpa en separat produkt kan du använda naken ögonskugga eller en krämig concealer som ögonskugga.
  • Hemligheten att uppdatera din smink för semestern är att titta mot juveltoner för dina ögon och en rikare färgkollektion för dina kinder och läppar. Medan skimmer inte är absolut nödvändigt, är det här en röra gnista här och där det är lämpligt under den här säsongen när klädseln är speciellt modig. Använd detta fuskark för att skapa en fantastisk semesterutseende utan att gå överbord på glitteren.