Så här applicerar du Makeup för en provocativ naturlig look

 

1.

Applicera en tunn lager makeup primer i mitten av ett rent, fuktat ansikte. Blanda utåt. Det perfekta din hud och lägger marken på resten av din smink.

2.

Smidig åtminstone den täckning du behöver från en stiftelse. Använd en ren bas om du redan har en relativt bra hud, eller du kan använda en mineralpulver grund om du vill ha täckning som du kan bygga upp som fortfarande ser naturlig ut. På så sätt kan du även uttona din hudton och täcka fläckar också om det behövs utan att tillgripa alltför många produkter för att göra tricket.

3.

Var uppmärksam på din ögon genom att först fylla i ögonbrynen med mjuka fjädrande slag genom att använda en pennpenn eller en vinklad borste doppad i pannan. Fyll bara i de glesa områdena - ta verkligen ut formen på dina pannor. Se till att du inte går överbord. Välj en färg som matchar din browsans nyans eller är lite ljusare. Håll dina sträckor korta för att efterlikna fina hår. Pappa en peka av ren högljus under bågarna på dina pannor för att ge dem en hiss.

4.

Gör dina ögon verkliga med diskret placerad eyeliner. Leta efter en infällbar svart eyeliner med en krämig konsistens för denna teknik, som kallas tätt foder. Genom att köra eyeliner längs fälg- eller vattenlinjen - i ditt övre ögonlopp, ger du din ögondefinition utan tydlig användning av eyeliner. Se avsnittet Resurser för foton. Du kan hoppa över ögonskuggan helt eller helt eller applicera en ögonskugga med en mjuk-to-powder-ögonskugga med mjuk skimmer från linjeledningen för att öka. Blanda bort några avgränsningslinjer som berättar var produkten slutar och din hud börjar.

5.

Krulla dina ögonfransar. Detta är ett viktigt steg i att skapa lockande ögon när det öppnar dem och ger dem ett mer doe-liknande utseende. Applicera mascara på både topp och bottenfransar; Använd en vattentät formel för att förhindra smetning under ögonen. Naturligtvis är mörka ögonfransar anpassade till svart mascara, medan lättare fransar kan vara belagda med mörkbrun mascara istället. Håll dig från att se för att göra dig klar genom att lossa några klumpar i dina ögonfransar med mascara trollen. För fransar som ser ännu tjockare och snyggare ut, men fortfarande trovärdigt naturliga, kan du prova falska enskilda kluster (se Resurser).

Förbättra din benstruktur och få din hud att leva av svepande en fluffig pensel swirled i något skimrande bronzer över toppen av dina kindben, ner näsbroen och längs dina tempel och käftlinje. Använda bronzer istället för att rodna ger ditt ansiktsfärg och lägger glans till sina höga punkter utan att se ut som om du har på sig smink. Blanda alla hårda kanter i din applikation med en ren sminksvamp.

7.

Fyll läppar i en läppfärg med persika toner om din hud har varma undertoner. Detta ger dig en långvarig färg utan tyngd av läppstift och de uppenbara kanterna på läppfodret. Ta en plats med klar glans i mitten av dina läppar. Blanda utåt för en pout som fångar ljuset.

Tips och varningar

  • Om du har känslig hud och vill använda en mineralpulverbas, leta efter en utan vismutoxidklorid för att undvika allergiska reaktioner.
  • Använd alltid ditt eget eyeliner när du stramar dina ögon. Detta förhindrar att infektioner kontraheras från spridningen av bakterier från andra människors ögon till dig. Du kan hålla den utdragbara penna sanitiserad också genom att torka spetsen med gnidningsalkohol efter varje användning.
  • Medan du kanske har tyckt om att visa upp din kreativitet genom att ha klara nyanser av smink som en tonåring, kanske du vill använda smink med mer subtilitet när du mognar. Detta gör att du kan fokusera på dina egenskaper snarare än på de kosmetika du använder. Om du gillar sminkapplikation, oroa dig inte. Att ha ett naturligt utseende betyder inte att du knappt använder några produkter. Det handlar om att använda tekniker som gör att du ser ut som om du knappt har någon smink på jämn medan du ser din fantastiska bäst. Här är ett bevis på att mindre kan vara mer.