Så här applicerar du ögonskugga som en stjärna

 

1.

Hjälp din ögonskugga att motstå att svälla och blekna under hela dagen genom att applicera en ögonmakeupsprimer på rena lock från lash line till brow-benet. När primeren absorberar, blanda en ögonskugga bas också från lash linje till panna benet. Detta kan få din ögonmakeup att sticka ut och vara mer pigmenterad.

2.

Underhålla och definiera dina ögonbryn. Inga kändisar stil ögonmakeup utseende är komplett om ögonbrynen lämnas odefinierade. Fyll bara i de glesa områdena - ta ut pannans form med lätta fjäderstroppar med en pennpenn eller ett pennpulver applicerat med en vinklad pensel. Lossa eventuella hårda linjer i din applikation genom att borsta pannor i position med en panna kamma. Använd en penngel för att hålla dem på plats om det behövs.

3.

Hitta en halvtonskimrande ögonskugga - som en kötttonskugga med guldglans - för dagen och en pulserande juveltonögonskugga för natten. Stippla färgen på från linjelinjen till bara något förbi vecket med en plan huvudögonskuggbörste. Tryck på färgen på hela applikationen för att minimera ögonskuggafallet samt att hålla fast vid locken Kör borsten längs nedre linjeledningar för att balansera din ögonskugga genom att ge bottenlocket åtminstone en antydan av färg. Med en ren, fluffig ögonskuggbörste, blanda ögonskuggan uppåt från början till höger tills det ligger under benet. ögonskuggning den gradient rökiga blekande effekten spotted ofta på sta rs.

4. Använd en krämig eyelinerpenna för att ta fram formen på dina ögon. Använd svart om dina fransar är mörka och mörkbruna om dina fransar är ljusare. Arbeta färgen i både övre och nedre lash-linjerna, se till att du får produkten mellan dina fransar, eftersom du inte klarar dina ögon men gör dina linjetyper tjockare. Det här är en annan trick makeup artister som använder för att ge stjärnor en distinkt stil av ögonmakeup. Om du vill intensifiera dina ögon, springa penna längs fälgen - även kallad vattenlinje - av dina övre ögonlock. Detta kallas förtrådigt och det kan göra dina ögon att se sultrier även utan det synliga Använd eyeliner.

5.

Curl dina ögonfransar och använd svart mascara. Du kan använda mörkbrun mascara för en look som är precis som definierad men inte lika hård om du har ljus Om du vill lägga till ännu mer drama i ögonen, prova falska ögonfransar (se Resurser).

6.

Rengör under ögonen genom att blanda din vanliga grund på Polerat av ditt utseende genom att applicera en ren highlighter under dina ögonbågar och på de inre hörnen av dina ögon av brygga på näsan. Använd en guldtoner om din hud har varma undertoner, eller du kan använda en silvery highlighter om din hud har snygga undertoner. Buffa bort några avgränsningslinjer i din ögonskugga med den fluffiga ögonskuggborsten. Ditt mål är att få din ögonskugga sömlös så att det inte finns några hårda linjer som berättar var färgen slutar eller börjar.

Tips och varningar

  • Du kan använd en naken ögonskugga eller en krämig concealer som ögonskugga bas. Det finns inget behov av att köpa en separat ögonskugga bas om du inte har en i din smink kit. Tänk på formen på dina pannor även innan du gör din smink genom att ta bort sönder under din panna och mellan dina pannor över näsens bro. Det öppnar ögonen och lyser upp resten av ditt ansikte.
  • Trots att du har sminkapplikationer som du tycker är ingenstans nära professionell kan du ge din ögonskugga en kändis-värdig finish som liknar vad du ser på den röda mattan och i skönhetstidningar. Ett knep är att hålla fast vid tekniker som inte är utarbetade, men skapar effekterna som blivit stjärnornas varumärken. Medan du köper kosmetika i mellanslag till avancerad prisklass kan det också vara en skillnad i ditt utseende. Att bara utöva dessa metoder ger din ögonmakeup en garanterad omedelbar förbättring.