Så här köper du en äkta Designer Purses

 

1.

När designerpåsar säljs, sparar du mycket pengar (ett par hundra för en high end en som Prada, Chanel, Bottega Veneta, etc). Kolla följande webbplatser för stilar som säljs:

www.eluxury.com
www.net-a-porter.com
www.saks.com
www.nordstrom.com

2.

Ett varumärke som aldrig säljs är Louis Vuitton. De säljer sina plånböcker uteslutande genom egna boutiquer eller onlinebutik.

3.

Några andra handväskor säljs på eBay till ett billigare pris. Men var medveten om att på eBay finns det gott om människor som säljer falska portföljer. Purses som är löjligt billiga är definitivt inte riktiga.

4.

Har tillräckligt med pengar för att köpa handväskan, annars kommer du att betala mycket mer pengar i intresse.

5.

Känn varumärkena. Prada och Miu miu är från samma företag. Miu miu är för yngre kunder och har lägre priser än Prada. Jag tycker att Miu Miu har några snygga väskor som är lika söta som Prada. Samma sak för Marc Jacobs samling och Marc av Marc Jacobs. Marc av Marc Jacobs är mycket billigare än Marc Jacobs samlingslinje.

6.

Kontrollera uttaget för rabatterade plånböcker. Smart shopping kommer spara dig massor av pengar på designerpåsar.

7.

Gå med i en mössa för designerpungar för att lära dig mer om designerväskor, hur man köper dem och annan användbar information . En som jag tycker är särskilt användbar är:

forum.purseblog.com

Inköp av designerpungar är vad många inte förstår. Men många kvinnor är beroende av att köpa designerpungar. Även om jag inte är en ivrig designerpungkvinna, kan jag förstå varför designpungar är så tilltalande. beskriver sätt att köpa designerpungar för att spara lite pengar.