Så här ställer du tid på fossila klockor

  Analog klocka: Dra ut kronan till position nr. 3.Vrid kronan moturs tills du ställer in rätt tid. Tryck tillbaka kronan till position nr 1. < /p>

2.

Digital watch: Inställningsföljden för klockan är: månad, datum, am / pm, timme och minuter. Tryck på 'B' för att gå till nästa inställningssekvens och 'A' för att avsluta. Tryck på 'B' och välj sedan am / pm och tryck sedan på 'B' igen för att ställa in timmen. slutligen tryck på 'B' en gång till för att ställa in önskade minuter.

3.

Analog / digital klocka: Tryck på 'A' för att flytta mellan 12/24-timmarsformat. Tryck på ' B 'för att flytta mellan tid och datum.Sättningsföljden är enligt följande: am / pm, timme, minuter, månad, datum och veckodag. Tryck på' A 'för att ställa in värdet och gå till nästa värde. Tryck på 'A' för att avsluta. Tryck och håll 'A' och timmen börjar blinka; Tryck på 'B' för att öka siffrorna till önskad tid.

4.

Multifunktionsvakt: Dra kronan ut till position nr 3, vrid medsols för att gå till timme och minuters händer ; den lilla ratten som visar veckodagar kommer att röra sig och 24-timmars ratten flyttas också på motsvarande sätt. För att ställa in datumet, dra ut kronan till position nr 2 och vrid medurs tills du har ställt in önskat datum. tryck på kronan tillbaka till position nr. 1.

Tips och varningar

  • Om du behöver specifika instruktioner för en viss klocka, besök Fossil-webbplatsen Följ länken i rutan Resurser).
  • Fossil erbjuder en rad eleganta klockor från klassisk till modern design, varierande från analog till multifunktion. Men, så attraktiv som din klocka kan vara, behöver du fortfarande veta hur du ställer in tiden.