Vad är populära frisyrer och färger?

 

Frisyrer

För en dramatisk frisyr som är ganska lätt att underhålla, prova en asymmetrisk bob som är lite kortare på baksidan och gradvis längre längre fram. Denna frisyr har blivit populär av den brittiska skönheten Victoria Beckham, och användes också av Sarah Jessica Parkers Sex u0026 City karaktär, Carrie Bradshaw. För en mogen version av det här trendiga utseendet, försök skådespelerskan Ellen Barkins är en mer hakig version som åtföljs av en sidosvep. Stilen fungerar för både rakt och lockigt hår.

De med långt lockigt hår ska pröva långa lager, som kommer att ta bort vikt från håret och vrida snäva krullar i lösa, fritt flytande vågor som starlet Vanessa Hudgens har. Rett hår kan också dra nytta av långa lager, eftersom de ger volym och konsistens till fint hår. E! reality-tv-stjärnor, Kardashian-systrarna, bär ofta håret långt och lös, men på grund av skikten är deras hår alltid voluminöst och sticker ut från mängden.

Den viktigaste delen av moderna, populära frisyrer är att hår alltid ska ha rörelse, oavsett din ålder. Korkat, hårt hår är föråldrat, så även uppdateringar som ses på den röda mattan för händelser som Oscar eller Golden Globes består av en rörig chignon eller riklig vågor. Använd produkter som styling krämer och glansprayer som är lätta och kommer inte att göra din frisyr i ett hjälmhuvud.

Hårfärger

I Hollywood rockar kändisar mörkt brunett hår, soligt blont och skiftande nyanser av rött. Det gäller inte när det gäller hårfärg annat än att du vill se det naturligt och visa sig i vilken frisyr du väljer själv. Höjdpunkterna ska vara mycket tunna och välblandade, inte klara och skapa stor kontrast, vilket var populärt under 1990-talet.

Lågljus är bra för dem som vill bli mörkare utan att ta det totala stödet. Ha dem placerade på sidorna och baksidan av håret för ett naturligt utseende. Lowlights behöver också lite underhåll, så de är 'idealiska' för en livlig livsstil. Skådespelerskaerna Jennifer Aniston och Jennifer Lopez innehåller båda regelbundet lowlights, oavsett om deras hår är mycket blont eller en mjukare brunfärg.

En färg Det som har sin ögonblick är mörkbrun. Ju rikare, desto bättre. Mörkbrunt hår ger värme runt ansiktet, och när det är parat med långa vågor ser det ganska dramatiskt ut. Skådespelerskor Salma Hayek och Penelope Cruz visar hur vacker brunett hår kan vara. Det finns många nyanser av brunt att välja mellan, så kontakta en professionell frisyr för att avgöra vilken nyans som fungerar bäst för dig. Om du går röd, kom ihåg att gå med en mättad ton som skådespelerskan Amy Adams.

Även om rött kräver regelbundet underhåll, det är fantastiskt för dem med brunt hår att experimentera med om de är ovilliga att leka med blond. Din professionella stylist kan ha en anpassad blend hårfärg för att uppnå en röd nyans som överensstämmer med dina tidigare bruna lås, vilket resulterar i en slott ous, rik bärnsten.

Subtila håruppdateringar

Vill du bara prova en enkel uppdatering för ditt hår? Prova sidan svepade pärmar för en look som fungerar på de flesta ansiktsformer, eftersom det ramar ansiktet och mjukar funktioner. Skådespelerska Ashley Tisdale bär sidoslagna pärlor, liksom skådespelerskan Susan Sarandon, som bevisar att populära frisyrer kan bäras av många åldersgrupper. Sida-svepade pärlor ser bra ut med rakt eller vågigt hår. Rakt hår ser bra ut med blunt smäll som mjukar i ögonbrynen. Detta ses på flera avancerade modeller som Freja Beha Erichsen och Kate Moss, samt starlets som Rachel Bilson. Frisyrer och hårfärger ändras så snabbt som årstiderna. Få dig en trendig frisyr och det kan lyfta hela garderoben, även om du inte lägger till en enda ny sak i din garderob. Uppdatering av ditt hår är en bra investering, för att du, i motsats till den trendiga tulpan kjolen, kommer att kunna sporta det varje dag.