Afro Hair Ideas

 

Curl

En krullad Afro fungerar för alla tillfällen. Läggande av curl activator eller Miss Jessie Curly Pudding till naturligt hår kommer att ge den ursprungliga Afro en snygg look.

Färg

Heta blonda och röda färger kryddar Afro. Kvinnor utnyttjar även de tvåfärgade färgerna för att ge sina Afros någon identitet och personlighet.

Storlek

Afroens höjd beror på hårets storlek och tjocklek. För att ge utseendet på en högre Afro, fyll i volymen med hjälp av en volymiserande spray och diffusorfästet på en hårtork.

Tillbehör

Att lägga till hårtillbehör till din Afro hjälper till att identifiera det som ditt eget. Blommor, hårklipp, huvudband eller hår smycken är alla möjliga tillbehör.

Vård

En Afro ser ut som en enkel stil, men det behöver fortfarande vård. Lätta produkter ska användas för att återfuka ditt hår utan att väga ner din Afro. Använd fastspray för att hålla Afros struktur på plats. Naturliga Afro-stilar är alltid vackra. Moderna afroamerikaner lär sig att älska sitt kinkiga hår och omdefiniera sina Afros. Idag är Afros mycket snyggare än det föråldrade utseendet från 1970-talet. En bra Afro handlar om färg, storlek, tillbehör och studsning.