Åtgärder för att få 360 vågor

 

360 Waves Style

Denna frisyr är helt enkelt en kort afro stil som du oftast ser på afroamerikanska män; Afroamerikanska kvinnor med kort, naturligt hår kan också ha den här stilen. Eftersom den har vågigt hår runt huvudet, det är där namnet 360 vågor kommer ifrån. Det fungerar bäst på hårt krökt eller afro texturerat hår som är ungefär en halv tum eller kortare. För den snyggaste utseendet krävs det också rena kanter runt. Du kan behöva besöka din barberare en gång i veckan för att hålla denna stil skarp.

Innan du börjar borsta Ta hand om ditt hår på natten är ett viktigt steg för att behålla 360 vågor under dagen. Du måste hålla ditt hår ordentligt täckt och säkrad. Du kan använda ett gammalt strumpor eller en 'doo rag'. Huvudhänsyn är att ditt hårfodral passar snyggt över huvudet och stannar på medan du sover. Det ska vara tillverkat av ett halt material som nylon eller satin.

Du måste också se till att ditt hår och hårbotten är friska. Du bör shampoo och konditionera håret en gång i veckan med fuktgivande produkter.

Hur borstar du håret i 360 vågor

Första gången du försöker skapa 360 vågor, kanske du inte är helt nöjd med resultatet. Detta beror på att ditt hår måste vara 'utbildat' för att lätt falla i vågmönstret.

Använd en borste med naturliga björnborstar. Du kan behöva en mjuka eller medelstora borste. Några borstar blir för mjuka för att ge dig vågorna du är efter, så du kan behöva experimentera med mer än en borste. Borsta i sektioner med lite fuktigt hår. Börja på toppen av ditt huvud och borstar ner till framsidan, borsta sedan från huvudets huvud till nacken. Slutligen borsta på vardera sidan av ditt huvud, från kronan mot framsidan av öronen. För varje sektion, använd om 50 slag.

Du borde göra det här på morgonen och fortsätta det hela dagen när du har vårdtid. Du borde också göra denna borstningsrutin innan du lägger dig och täcker ditt hår efter dig 'har du gjort borstning.

Det kan ta några veckor innan du ser en djup vågmönsterbildning. En lätt daglig applicering av pomade kan hjälpa ditt hår att hålla sig på plats, liksom regelbundna besök på din frisör. Om du vill ha 360-vågstilen, finns det steg du måste ta innan du ens börjar träna. Denna stil, populär bland afroamerikanska män, arbetar med hårets naturliga tendens att krulla och vinka. Med rätt omhändertagning och styling kan du skapa den här lätta blicken när som helst.