Black Hair Wrap Styles

  Wrap är en populär frisyr för svarta kvinnor som kan användas för långt, medium eller kort hår. Det är hälsosammare än andra stilar eftersom det inte använder värme och hårda kemikalier, och det kräver inte det konstanta drag som kommer från kamning och borstning. När det faktiska omslaget har tagits bort kan håret antingen kamma ner eller slitna som med en elegant skördstil. Med några hårvårdsprodukter kan du skapa din egen wrap för stora nya frisyrer.

Wrap Application

För ett torrt wrap, dela håret i två sektioner. Ta en sektion och dra det runt pannan och lämna delen på plats. Använd ett hårklipp för att hålla sidan nere. Repetera processen för den andra sektionen, men i motsatt riktning. När båda sidorna är snyggt fastsatta, ta en silkedräkt och binda den tätt runt huvudet så att den håller sig på plats. Lämna omslaget över en natt. För en våtvinda, använd en inställd lotion på vått, nyskampat hår och lämna över natten.

Upphängt

Denna stil är bäst för kortare hår. Efter att ha applicerats omslaget och lämnar in över natten, nästa morgon, lossar du bara ärret f och ta bort håret. Håret ska kammas i en cirkelrörelse. Du kan antingen kamma den ner eller ha den i en beskuren stil som inte kräver några värmeprodukter. För extra glans, massera en liten hårpolerings-lotion (Smooth N 'Shine Polisher) på hårbotten. För ett roligt och flirtigt utseende, försök med hjälp av stift eller barrettes.

Free Flowing

Denna stil är bäst för medium -till-längre längd hår och kan behöva lite applicerad värme. När du har avlägsnat halsduken, låt håret strömma naturligt. Borsta ut ordentligt och du är färdig. För lite mer krull i ändarna, försök med att använda ett flätnings- eller krusningsjärn för den lilla lyften.

Halvpinnad upp

Detta är en kombination av det uppspända och fritt flytande utseendet och är bäst för medellång eller längre -längd hår. När håret är ouppfyllt, dra bara upp den övre halvan och peka upp och lämna några lösa tendrils för att kaskad runt ansiktet. Botten bör lämnas fritt flöde. Om du väljer, ta ett curling eller flattjärn för att släta ut kanterna och krulla botten.

Hästsvans

En hästsvans kan användas för kort, medium eller längre längd. När håret är ofyllt, applicera en kondensationsgel för att hålla ihop. För längre hår samla håret ihop och fäst med ett gummiband. För kortare eller medellångt hår samla hår i ett gummiband men för att få den längre friflödande hästsvansen, fäst en syntetisk hästsvans på ryggen. För ett mer polerat utseende, använd ett krusjärn för en liten upplyftning.