Hårförstärkningsteknik

 

Hitta rätt längd

Tänk på olika längder och deras effekter. Om du säger att du försöker återskapa ett luddigt utseende, använd en mycket längre halsduk än en enkel näsduk. Trots det måste halsduken vara lång nog för att faktiskt sätta sig runt huvudet.

Hitta rätt stil

Pore genom några bilder eller bilder, de här kan vara en bra utgångspunkt. Den viktiga punkten är att se till att stilen passar dig. Välj inte bara det eftersom det ser bra ut på modellen.

Ta dig tid!

När du har hittat din halsduk, se till att du följer anvisningarna. Om du inte får omslaget rätt första gången, var inte rädd - det är ingen rush. Ta din tid, gå över riktningarna igen och prova tills du får det. Om du kan hitta onlinevideor eller handledning (se Referenser nedan) om hårförpackning, så hjälper det mycket. Om inte, vänta en vän med dig.

Slutsats

Vet att omslaget på ditt hår med en scarf ofta ser mycket mer komplicerat ut än det är. Hårförpackningstekniker är ganska sunt förnuft. Att följa dessa tips och tricks hjälper dig att hitta en stil och en halsduk som fungerar för dig - och kommer att få dina vänner att fråga hur det är gjort. Det kan vara en minnesvärd syn: en kvinna med en vackert inslagd halsduk på huvudet. Det ser snygg ut och är en bra lösning på en dålig hårdag. Det accentuerar ögonen och ansiktet - och kanske bäst av allt, det är inte svårt att få denna look att fungera.