Hårstilar med Curlers för långt hår

 

Spiralvalsar

Om du älskar utseendet på en perm men vill inte utsätta dina tarmar för all den kemiska skadorna kan du få samma utseende genom att låta håret torka på spiralvalsar (även kallat bender rullar, hårvridningar eller flexi stavar) som böjer och fungerar bäst på fuktigt hår. Först fördela ditt hår i lätthanterliga sektioner, börja sedan med en sektion på toppen av ditt huvud och spola håret runt spiralen rullar från ändarna uppåt. När du väl har nått rötterna, böja rullen i en 'O' -form (ändarna ska överlappa varandra) för att förhindra att de raderas. Följ anvisningarna för resten av ditt hår och låt det lufttorka.

Rag Rollers

Du kan få en lätt, mjuk krull genom att binda håret i rag rullar (plus du känner dig super- tappning), och du kan även göra rullarna själv. Använd en mjuk bitduk, till exempel ett gammalt ark, och skär i 6 tums band som är 1 tum breda. Gör 40 till 60 beroende på hur lång och tjock din håret är.
Börja med rent, orörd hår och tillsätt en krullningsprodukt om det behövs --- mousse för finare hår och gel för hår som behöver extra håll. Låt ditt hår lufttorka tills det är knappt fuktigt, då separera i 1- till 2-tums sektioner.
Börja i slutet av det första avsnittet och rulla håret runt en av remsorna. När du har nått din hårbotten, binda samman ändarna av trasaen för att hålla håret på plats. Gör det här runt ditt huvud och låt ditt hår torka helt --- du kan sova på dessa rullar eftersom de är mjuka eller använd en torktumlare för att påskynda processen.
När det är torrt, lossa och varva ned varje rulle, använd fingrarna för att skaka ut dina lockar, men torka inte håret.

Hot Rollers

Hot rollers är det snabbaste sättet att få lockigt hår, eftersom de kommer i en värmebox och kan användas så snart de förvärmer.
Börja med helt torrt hår. Separera en 1 till 2-tums hår från toppen av din hårbotten och linda spetsarna runt en av de heta rullarna (plocka upp rullen i ändarna, inte den uppvärmda mitten). Rulla hela vägen upp till hårbotten och håll den på plats med ett stort klipp (klippen kommer typiskt med rullarna). Upprepa proceduren tills hela ditt hårhår rullas.
Rullarna ska svalna på cirka 10 till 15 minuter. Så snart som de gör, avklippa varje sektion och varva ner dem försiktigt. Dimma med hårspray för att hjälpa krullarna hålla. Att uppnå den underbara effekten av långt krökt hår kan vara lite knepigare än en kort, lockig mopp. Inte alla curlers kommer att fungera för dig, eftersom skumrullar inte kan behålla sin form under vikten av dina frodiga spolar. Tack och lov finns det flera på marknaden som är idealiska för långt hår. Kom ihåg att använda stora rullar för fullhet och släta vågor och små rullar för täta, vilda lockar.