Hur får du din groove tillbaka

 

1.

Ta av alla dina kläder, gå till spegeln och titta på dig själv. Genom att ta bort kläderna har du skapat en tom duk.

2.

Bestäm vilken del av din kropp du inte tycker om och rör den. Genom att röra dig får du en känsla för vad känner sig bra. Olika tyger har olika texturer. Har du glömt vad ett mjukt par händer känns som?

3.

Se nu själv i spegeln när du rör dig själv. övningar är att bevisa för din hjärna att du är en riktig person. Om du är som mest har du utvecklat ett superkönssyndrom och glömt hur det är att bry sig om dig själv.

>

Nu när du har din duk är det dags att skapa den bästa bilden du kan presentera för världen. Låt dig som om du utformar din egen klädduk, det blir den perfekta bilden av dig själv. Men ingen fusk, du måste använda vad du måste jobba med. Haven har du inte varit uppskattad nog, det är dags för dig att uppskatta dig själv.

5. Börja med den del av dig som du gillar om det är ditt bröstdrag ut som 'V-necked' blus som du har undangömt i baksidan av lådan, om den har en knapp framför den som är ännu bättre .... Lågt snitt är okej, ju sexigare desto bättre.
? Det finns ett par nyloner i baksidan av den här lådan ... sätta på dem.
? Snabb springa till garderoben och få de glömda klackarna som har damm på dem och sätt dem på.
? Gör en mental anteckning: investera i ett par öppna tår
? Gå nu tillbaka till spegeln och ta en annan titt ... ta upp och låt ner den ponnysvanen.

6.

Ja, jag vet att du plötsligt insåg att du inte har på något under kläder. Det är okej, det är det första tecknet på att du har ditt spår tillbaka.

7.

Mitt svar:

Svar på Susang6: Vintertiden och alla dessa lager är den perfekta tiden att ge din man en daglig bandspelning. När kappan kommer ut bör det finnas några spännande saker som väntar på att bli avslöjade ... bli inte så fast att du glömmer barnen är där:) Tips och varningar

h4>

 • Det finns en tid och en plats för allt, träna ditt spår vid lämplig tidpunkt och använd alltid mått. ~ Tease innan du önskar ~
 • Lär dig att älska dig själv och hur att vara dig själv.
 • Om du inte vill att din man tittar på andra kvinnor, ge honom något att se på.
 • Skam är en demonisk anda som skickades ner genom vår generationsblodslinje
 • Om du har en man och du inte gör det, kommer han hitta någon som vill.
 • Ändra är en stor uppmärksammare, så var beredd på avundsjukheten .. . aka onda ögat hatare.
 • Var är det skrivet att när en kvinna fyller 40 och / eller har sitt andra barn är hon värdelös.
  Vem sprider det som ligger att en äldre kvinna antar att se gammal ut eller som någon nunna klädd i hennes dagliga dag vana. Varför kan 'ta mamma se lika ung och sexig ut som hennes döttrar. Med tekniken för kosmetisk vetenskap har kvinnan möjligheter att utvecklas som aldrig existerat tidigare. Vi har läppstift, parfym, ögonskugga, konstgjorda naglar, nagellack, push up bras, hår som du kan lägga på, lima på, stift på ... etc.
  Tiderna har förändrats så mycket, vi kan ha blusar som visar våra bröst, byxor som kan visa våra silhuetter och vi behöver inte längre skämmas
  Med självförtroende och kreativitet kan du enkelt få tillbaka ditt spår.
  Den här artikeln har skrivits för att instruera dig om hur du återfår det förlorade spåret: